Top,goede en correcte service

Uiterst goed.Had via internet besteld. De vlaaien stonden netjes verpakt gereed. Zeer bekwame, vriendelijke bediening. En bovenal uiterst lekkere vlaaien Jullie zou ik voor 100% zeker aanbevelen.

Heerlijke tompouce vlaaien en goede service!

Zie bovenstaand

Top!!!

Duidelijke site en heerlijke taart

Goede kwaliteit en service

Levering juist en op tijd en de kwaliteit zoals altijd vertrouwd perfect.

Limburgia top, PostNL ruk

Mini Sinterklaasgebakjes besteld, 4 van de 6 doosjes compleet door elkaar geschud door PostNL. Je kunt duidelijk zien dat Limburgia de spullen stevig en professioneel inpakt maar zolang de bezorger ermee gooit is het kansloos. 3 uur besteed aan het fatsoeneren, creme opnieuw opspuiten afgarneren etc. tot het weer kon. Nieuwe bestellen ging niet de Sint wacht voor niemand. Mijn volledige aankoopbedrag zonder discussie teruggestort gekregen + een kortingscode van 20% voor de volgende aankoop heel netjes! 5 sterren voor Limburgia -/- 1,5 voor de bezorging

Lekker!

Kruimelvlaai was lekker. Prijs is goed. Goede bezorging. Hele aardige bezorger.

Heerlijke vruchtenvlaai

De appelkruimelvlaai was saai, mede door de zachte bodem, de kersenvlaai was lekker, maar de vruchtenvlaai was heerlijk door de vruchten en de roomvulling en dan neem je de zachte bodem voor lief

Heerlijke slagroomtaart

Niet alleen vlaaien bij Limburgia, bij ons is de slagroomtaart favoriet. De laatste werd keurig op tijd op kantoor afgeleverd.

Lekker gebak, stukken zouden iets zorgvuldiger gesneden mogen worden zodat ze even groot zijn.

Heerlijke en verse rijstevlaai

Vriendelijke en goede service. Taart was heerlijk!

Leuk personeel, goed geholpen en service prima en heerlijke producten

Kom vaak in de winkel, bestel vaak online of telefonisch maar alles gaat goed en vriendelijke mensen.

prima assortiment

makkelijk bestellen goede keuze gewoon lekker

Prima verzorgd

Slagroomtaart Limburgia

Superlekker en betaalbaar.

Wat minder maar gelukkig een bijzonder oplossingsgerichte verkoper

Een deel van mijn bestelling is niet geleverd. Gelukkig lagen er nog wat taarten in de vitrine zodat we toch nog iets anders konden uitkiezen. Helaas niet onze eerste keuze.....

Jammer dat de stempels van mijn oude spaarkaart niet op een nieuwe spaarkaart gezet konden worden.

Wat een uitkomst!!!

Wat een uitkomst!!! Toch met me verjaardag in Spijkenisse, heerlijk verse Limburgse vlaai kunnen eten. Netjes, gekoeld en optijd binnen gekomen. Ze waren heerlijk.

Vlaaien zijn vers en smaken heerlijk.

Gasten waren heel tevreden.

Altijd heerlijk smullen

De red velvet taart is altijd zo heerlijk!

Heerlijk

Gemakkelijk besteld via de website en stond klaar toen ik het ophaalde. Heerlijk gebakje gehad

zeer goede service

genoten van het heerlijke gebak en vlaaien. goede service en keurig bezorgd

prima uitstekend

Goed gedaan

Geweldige service

Makkelijk te regelen en precies op tijd bezorgd en heel erg lekker

Uitstekend.

Heerlijke vlaaien, keurig gesneden in de punten die jij aangeeft

Ik vind het een hele fijne zaak goed geholpen en goede service houden zo.

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "