Klantvriendelijk

Annuleren last minutes was geen probleem. Super service

Besteld en opgehaald

Tevreden aardig personeel

Wij hadden een foto taart online besteld. Door een scherp oplettende medewerker werd geconstateerd dat letters weg zouden vallen. Deze nam direct contact op, waardoor we een nieuwe foto konden opsturen. Hierdoor hebben we een zeer mooie en complete taart gekregen .Waarvoor onze dank !!

Gewoon uitstekend.

Makkelijk te bestellen. Prima op tijd af kunnen halen in de winkel. Heerlijk van gegeten.

Top geregeld en heerlijk !

Makkelijk bestellen en ruim op tijd geleverd in het Limburgia filiaal. Gesneden en klaar voor gebruik. Super service !

De lekkerste

Altijd top vlaaien en taarten.

Snel geleverd. En erg lekker.

Een verrassing voor mijn zus haar verjaardag. Top geregeld.

Heerlijke carrot cake!

Al 2x in korte tijd de carrot cake besteld. Heerlijk! Zowel online als telefonisch heel snel geregeld bij Limburgia.

verrukkelijk

heerlijke vlaaien en op tijd geleverd op de afgesproken plaats

Super geregeld

Bestelling in Almere geplaatst en de collega's in de winkel hebben mij geholpen om ook de spullen in de auto te zetten. Vlaaitjes werden erg gewaardeeerd.

vlotte afhandeling

lekkere vlaai en goede service!!

De punten waren mooi en super lekker!

Maandag besteld en dinsdag afgehaald. Veel keuze en smaakte heerlijk Bedankt voor de service!

Heerlijke taarten met uitstekende service

Heel goed geholpen. Heerlijke taarten. Echt een aanrader!

GEWELDIG

PRIMA WINKEL

Heerlijke taart!

Heerlijke taart en goede verzorgde bezorging!

Gesmuld

Prima gebak

De bediening en de vlaai waren goed/heerlijk.

Eindelijk weer de appel-citroenvlaai! Die was weer heel erg lekker!

Altijd prima geregeld

Ik bestel altijd via internet., maar kan dan niet mijn eigen adres in Oostenrijk opgeven. Hrbruik nu altijd fake-adres.

De appel-caramel taarten waren overheerlijk!

Lekker en op tijd bezorgd.

Niet geleverd én geen reactie op bericht

Zie titel, mooier kan ik het niet maken.

De red velvet taart was heerlijk zacht en smaakvol.

Heerlijke verse taart voor een redelijke prijs.

Ik had taart besteld Was heerlijk En Netjes

Uitstekende smaak en tijdige bezorging

Heerlijke taarten en keurig op tijd bezorgd

Heerlijk

Ze waren weer niet gesneden. Weet niet hoe dat komt.

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "