Heerlijke vlaai en taart bezorgd door heel vriendelijke filiaalhouder

De vlaaien en de taart werden door een heel vriendelijke filiaalhouder bezorgd. De producten waren top. Je kunt ook aangeven rond welke tijd je de producten wilt laten bezorgen.

Veel keuze en eenvoudig online te bestellen

Taart was eenvoudig te bestellen via de website, keuze is heel ruim. Fototaart is erg mooi geworden! Personeel mocht wel iets vriendelijker wat mij betreft. Bij het afhalen van de taarten kon er nauwelijks een goedendag vanaf en de bestelde fototaart werd niet even laten zien hoe het geworden was, de taarten werden min of meer in de handen gedrukt en de volgende klant was alweer aan de beurt,

Top voor elkaar!

Fijne winkel, aardig en behulpzaam personeel! Super fijn dat je de taart gesneden en wel Mee kan nemen.

super goede producten en geweldig winkelwerkers

Altijd goede en fijne producten en altijd klantvriendelijk personeel. Fijne winkel om naar toe te gaan

Heerlijke vlaai

Heerlijke vlaai gehaald bij een zaak met heel vriendelijk en behulpzaam personeel

Goede (web)service tot aan huis!

Red velvet taart zelf was geen bijzonderheid, zelfs kinderen vonden het niks, volgende keer gewoon een vlaai, die zijn wel lekker!

Heerlijke taart.

We hadden de aarbeienvlaai, tompouche en Zwitserse room. Allemaal even heerlijk, maar de aardbeientaart was als eerste op. Fijn dat alle taarten ook gesneden was. En niet te vergeten een suikerarm gebakje, allemaal prima verzorgd.

eenvoudig te bestellen via de site en vriendelijke medewerker bij het afhalen

Topservice

Altijd vriendelijk en behulpzaam, bestellingen staan keurig op tijd klaar.

Alles was naar verwachting correct. Uitgevoerd zoals ik gevraagd had. Op tijd geleverd. En zeer smakelijk allemaal.

Heerlijk!

En bovendien super mooi!

Prima, heerlijke vlaai

Heerlijke vlaai

Heerlijk gebak en goede prijs kwaliteitverhouding!

Overzichtelijk website, goede producten en betaalbaar.

Xx

Goede smaak voor een goede prijs.

Eerste keer bestellen viel direct op door hoge kwaliteit van de vlaaien. Vers, fris en smakelijk.

Vlaai tekort en onbereikbaar

Ik bestelde 3 vlaaien. Mijn man haalde ze op en kwam thuis met 2. Afgelopen dagen daarover willen bellen maar telefoon wordt niet opgenomen. Erg jammer. Vlaai was wel lekker.

Goed kwaliteit.

Het gebak is heerlijk maar de taarten worden steeds kleiner en de prijs stijgt enorm.

We zijn vriendelijk en goed geholpen

Voldoende

De aardbeientaart met slagroom was lekker,maar amper aardbeien erop.

Heerlijk

Bestelling ging vlot, bezorgen was mooi op tijd en de slagroomtaart verrukkelijk lekker.

De beste vlaai van Enschede!

De beste vlaai van Enschede!

Lekkere taart

Vlaaien werden op tijd bezorgd, en ze waren heerlijk!

Gluten... EN lactose vrij gebak

Snelle levering...en heerlijk gebak. Eindelijk een zaak gevonden voor gluten en lactosevrij gebak! Top!

Heerlijke glutenvrije gebakjes

De glutenvrije gebakjes werden netjes verpakt. Ze zijn heerlijk!

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "