Super vriendelijk personeel, heerlijk gebak!

Bestellingen worden altijd goed afgeleverd. Er is persoonlijk contact, er wordt meegedacht bij voedselintolerantie én ze onthouden dat ook voor bij de volgende bestelling!

Lekker gebak

Prima geleverd, heeft heerlijk gesmaakt

Geweldige producten

Heerlijke vlaaien

Heerlijke vlaai en ik kan weten als Limburgse

Heerlijke vlaai en goede service

Keurige smaakvolle vlaaien en op tijd geleverd

Ik was heel bang toen ik bevestigd kreeg dat Postnl de bezorging zou doen dat ik de verjaardag een week moest uitstellen. Dit is namelijk momenteel de werkwijze van Postnl we hebben het druk wij bepalen wanneer je bestelde spullen in huis komen. Maarrrrrrr dit keer alles keurig op netjes verzorgd en goed op smaak. Ik had alleen het aantal punten opgegeven en de taarten waren ondanks dat allemaal niet gesneden.

Heerlijk!

Heerlijke verse vlaai. Aanrader!

Heerlijke taart, goede kwaliteit, slecht ontvangen

Taart was heerlijk. (Prijzige) driptaart erg slordig ontvangen. Ondanks dat wel een goede ervaring.

Goed kwaliteit!

Prima service!

Nou ze waren erg lekker,voor herhaling vatbaar.

Waren erg lekker.Mokka Caramel heerlijk.

Heerlijke taart

Slagroom taart en chocolade taart besteld en beide heerlijk en vers

Lekker taartje

Prima taart voor het slagen en ook best lekker!!

Nette service zoals altijd

Kan niet beter.

Een heerlijke originele limburgse kersenvlaai. Precies op de afgesproken dag ontvangen in perfecte staat: Het kan niet beter.

Wat een heerlijke gebak

Wij hadden advocaat vlaai, aardbeien vlaai en slagroomtaart, echt alles was van uitstekende kwaliteit!

Goede levering en super lekkere taart

Voor de 50 jarige verjaardag van mijn man de Abraham taart besteld. Deze werdt netjes bezorgt en smaakte heerlijk!

Lekkere vlaaien

Lekkere vlaaien, makkelijk online te bestellen!

Taart erg goed maar bezorging slecht

4 halve vlaaien besteld die met PostNL werden geleverd. 1 helft lag helemaal overhoop. Ook hadden we gevraagd om ze te snijden, dit was niet gebeurd. De smaak was wel erg goed, vooral de hazelnoot!

De smaak een 10, service mager

Bestelling online geplaatst en betaald. Op de afhaal dag, bleek deel van mijn bestelling verkocht te zijn en niet meer voorradig. Personeel duidelijk in rep en roer, afhandeling ging zeer rommelig. Vervangend gebak meegekregen, waarbij geen prijsvergelijking is gemaakt over mogelijk verschil in prijs, het werd niet eens genoemd. Ook niks klantvriendelijks gedaan ter compensatie, wat ik wel verwacht had. ik zag zelfs iemand gebaar maken alsof aan vinger gelikt werd bij het voorsnijden van rijstevlaai (gelukkig nam op dat moment iemand het over). Tassen te klein, gelukkig waren eigen meegebrachte plastic draagtassen wel groot genoeg. Kortom geen goede ervaring. Zo jammer, de smaak van het gebak was top, service helaas een flop.

Vers, heerlijke smaak en top hulp via de klantenservice!

Goede service, kwaliteit en smaak gewoon top! De suikervrije appeltaart smaakte als normale appeltaart, ongelooflijk lekker

Nvt

Heerlijke taartjes met geweldige service

Online taartjes besteld voor mijn zus die in een andere stad woont om haar te verrassen. Ze heeft het goed ontvangen op haar verjaardag en ze heeft er enorm van genoten.

Verkleind assortiment, geen lokale bezorging te kiezen

Een taart versturen met PostNL? Kansloze missie... Lokale bezorging wegsaneren is inboeten op kwaliteit. Jammer omdat de producten van Limburgia een betere kans verdienen. Gekozen voor lokaal afleveren en bezorging af te stemmen met lokale winkel.

Gebak geweldig. Jammer dat er 1doos te weinig werd afgeleverd.

Bij limburgia wijchen werd dit opgelost door een andere taart mee te geven. Netjes maar jammer dat dit niet bij de gebakjes paste.

Heerlijk verwenvlaaitjes in 5 smaken.

Onze gasten vonden de verwenvlaaitjes super lekker.De doos was leeg dus dat zegt al genoeg. Echt aan te bevelen en voor ons voor herhaling vatbaar.

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "