Slechte service

Ik wou de taart heel houden. Belde ze mij vriend nog op of de taart in stukken moes . Dat wouden we wij niet en toen ik de taart op kwam halen was die toch gesneden. En hadden wij maar pech want er was geen ander taart. Ze hadden veels te klein gesneden en 1 stukje kon je niet eens een stukje taart noemen!

Heerlijke vlaai

De vlaaien kwamen heerlijk gekoeld aan de andere dag.

In één woord. Geweldig

Veel keus vers en op tijd tot aan de huisdeur gebracht.

Lekkere vlaai, op tijd geleverd! Personeel denkt mee!!!!

Gemakkelijk te bestellen, goede kwaliteit

Gemakkelijk te bestellen, goede kwaliteit. Alleen de dozen mogen wel iets steviger zijn. En bij bestelling kun je niet zien wat je hebt ingevuld bij het aantal gesneden stukken. Dit zie je pas bij de bevestiging Bediening van Limburgia Heerde, krijgt 5 sterren. Vlot en vriendelijk.

Mooi en heel lekker..

Niet flexibel

Goede service en lekkere taarten

Heerlijk gebak

Heerlijk gebak

Heel vers

Makkelijk bestellen en lekker

Heerlijke vlaai

zeer tevreden!

Tranparante bestelling; levering op tijd en goed gekoeld verpakt. Gebak heerlijk; het gluten- en lactose-vrije gebak werd zelfs door niet allergische mensen als overheerlijk ervaren!

Het was weer genieten

Alles heerlijk

Heerlijk

Netjes volgens afspraak op tijd geleverd. Eigenaar belde nog om tijdstip mee te delen zodat je niet de gehele dag thuis hoeft te blijven.

Verrukkelijke vlaaien en heel vriendelijk personeel!

Verrukkelijke vlaaien en heel vriendelijk personeel!

levering netjes op de afgesproken dag!

Makkelijk besteld online. Leuk om iemand op afstand op deze manier een bedankje te sturen.

Keurig op tijd en goed ingepakt. Veel positieve geluiden over de smaak. Het in punten snijden was helaas niet gelukt.

Top!!

Nadat mijn bestelling als “ pudding” was binnen gekomen. Is di uitstekend opgelost. In één woord Top!

Heerlijk, maar deels niet besteld

Ik had o.a. Besteld halve aardbeientaart zonder slagroom, beneden in 5 stuks. Ik krijg een halve aardbeientaart met slagroom, niet gesneden. Het was verder lekker. Te laat om terug te gaan, .

Lekker gebak

Zoals altijd lekker gebak. Ophalen gaat soepel. Fijn dat je pas bij het afhalen hoeft te betalen.

Prima service, appeltaart recept dient verbe******.

Fruitvlaai was lekker, appeltaart was meer smurrie en niet als verwacht.

Product prima, service mag beter

Bij bestelling kon je kiezen uit levering op locatie en tijdstip, voor de ochtend gekozen, maar kreeg helemaal geen melding dat dit niet mogelijk was aangaande de openingstijden, want wat bleek; de winkel was pas in de middag open, gehele planning naar de knoppen, omdat ik geen gebak had voor het moment waarop ik had gekozen, zo fijn ook omdat het voor een dementerende man betrof, die zich erop had verheugd, ik kan mij er nog op aanpassen, maar mensen met deze problematiek niet en zijn hierdoor sneller van slag en hij dus ook! Bedankt daarvoor! Volgende x dan ook hier de aandacht op vestigen!!!!

Super lekkere vlaai

Wat een lief personeel en bewondering voor deze 2 mensen om In de warmte in de winkel toch zo ontzettend vriendelijk te blijven naar de klanten toe. Petje af voor deze 2.

glutenvrij gebakje

Heerlijk!! Wij hebben de mango/framboos gehad. Lekkere bodem en heerlijk fris/zoete bovenkant.

Heerlijke taarten

Heerlijke vlaaien. In de winkel moest ik wel even wachten omdateze i.p.v. een halve, een hele klaar hadden staan.

Vlaaien waren te warm geworden

Voor het eerst vlaaien laten bezorgen. Normaal haal ik ze zelf op in Assendelft. Vijf halve vlaaien in twee dozen. Op zich keurig verpakt met koelzakjes maar daardoor waren de dozen en dus de vlaaien licht gedeukt. De vlaaien waren ook niet koel genoeg gebleven dus de slagroom en eischuim toefjes waren wat ingezakt en soms ook weggegleden. Het was erg warm op mijn verjaardag (27 graden) maar dan had het sneller bezorgd moeten worden. Gelukkig kon ik ze nog ruim anderhalf uur koelen zodat ze toch lekker waren. Beetje verfomfaaid.

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "