Makkelijk online taarten besteld en betaald, kon het zo ophalen in de winken. Perfect!

De vlaaien zijn stuk voor stuk heerlijk

Wij hadden voor een familiedag 8 vlaaien besteld. Ze zien er geweldig uit, smaken heerlijk. Met 1 woord “geweldig “

Customer service

Really appreciate the people in Limburgia including the head person. They are really helpful, timely response, supportive & friendly. Thanks to them for the support.

Helaas niet meer

Winkel tijdelijk gesloten, stond niet aangegeven in de webshop. Daarom niet mogelijk op de gewenste datum af te halen. Winkel geprobeerd te bellen maar geen antwoordapparaat dat ze dicht waren. Slechte beurt, gelukkig kon ik bij de concurrentie ook lekkere vlaaien kopen.

Niks op aan te merken!

Gewoon goed.

Alleen het snijden geeft een probleem om op te geven

Voor herhaling vatbaar

Gemakkelijk te bestellen, mooi op tijd bezorgd en de taarten waren heerlijk. Een aanrader!

Heerlijke verse taart en vlaai besteld.

Online besteld en paar dagen later 2 gesneden taarten afgehaald. Vriendelijk personeel ook.

Vers en ontzettend lekker

Fijne service! Heerlijke vlaaien die supervers en ontzettend lekker zijn. Een aanrader!

Zeer klantvriendelijk

Altijd behulpzaam. Vriendelijk. Meedenkend en klant gericht. Zeer fijne zaak.

Bestelling staat klaar, vriendelijk en behulpzaam personeel

Zie hierboven

Heerlijke vlaai en aardige klantenservice. Ook handig voor als je wilt laten bezorgen

geen klachten

Heerlijke vlaaien gegeten.

Heerlijke vlaaien gegeten.

smullen

heerlijke vlaai die bosvruchten yoghurt ,mooi gesneden ,en nog gebracht ook.top

Lekker zacht en romig

Prima en persoonlijke service!

Door een fout van mezelf, door een verkeerd huisnummer door te geven, kwam de traktatie niet aan op mijn werk. Na een chat en aansluitend een telefoontje met een medewerkster van Limbirgia kwam zij persoonlijk de taarten nog net op tijd afleveren!

Super lekker krokant bodem

Geweldig, heerlijk en goede service!

Makkelijk te bestellen, snelle levering. En de beste vlaaien die wij ooit gegeten hebben.

Lekker gebak.

Veel verschillende soorten.

Goede, duidelijke website met veel keus aan heerlijke taarten en vlaaien!

Aardbeienvlaai met room en slagroom besteld via de duidelijke website. Keurig op tijd afgehandeld en vlaai was in 12 stukken gesneden.

Zeer goede klantenservice

Een Mozartvlaai besteld. De bodem bleek niet krokant. Na melding werd er zeer snel per telefoon contact opgenomen. Excuses en de keuze, of een nieuwe taart of aankoopbedrag teruggestort.

Alles prima

Goede prijs/kwaliteit verhouding, makkelijk uitkiezen en bestellen, snelle levering

Lekkere taart

Lekkere taarten en zeer vriendelijk personeel.

Fresh and tasty

Ordered appel kruimel taart. My favourite taart. It was very good! My colleagues and I liked it.

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "