Behulpzaam, milieuvriendelijk en bovendien jammie

Per ongeluk had ik een verkeerde datum voor mijn bestelling ingevoerd, na een belletje werd dit heel vriendelijk, snel en meedenkend opgelost, heel fijn. Tot mijn verrassing kwamen de vlaaien aan in een papieren door die prima te recyclen is. De coldpacks zijn dat zelfs, had ik nog niet eerder gezien. Tot slot, ook niet onbelangrijk, waren de taarten heerlijk. Een absolute aanrader.

Niet best!

Bij het bestellen via de site kwam er in de bevestigings mail een verkeerde afhaal datum. Na telefonisch contact zou het geregeld zijn en zou ik het op de juiste datum kunnen ophalen. Helaas was dit bij de winkel niet doorgekomen. Gelukkig konden ze toch 3 van de 4 bestelde vlaaien leveren en voor de laatste een prima alternatief. In de winkel stond iemand met zijn hand in het verband die de vlaaien snijd en in de dozen doet. Handen wassen met dit verband was niet mogelijk dus ik vond dit niet erg hygiënisch. Dus limburgia ruimte om te verbeteren zou ik zo zeggen.

Prima! Heerlijke taart!

Bij een feestje hoort een Abraham taart! Deze viel goed in de smaak!

Goede producten, keurige levering!

Goede kwaliteit en service

De kwaliteit van de taarten en vlaaien is goed. De medewerkers van Limburgia Diemen zijn vriendelijk en heel servicegericht.

Fijn personeel v

3 vlaaien besteld en alle 3 super lekker top.

Een oké vlaai

Combinatie van chocola en cheesecake wat niet zo lekker

Super klantvriendelijk.

Gebak en alles is goed. Lieve mensen.

Lekkere vlaaien. Jammer dat niet alle vlaaien in de diepvries bewaard kunnen worden. Gelukkig is dat niet nodig want de vlaaien zijn zo op.

Heerlijke taarten met een goede service

De taarten waren mooi en erg lekker. Verzending via Post.nl leek niet goed te gaan dus gebeld naar de klantenservice en die heeft meteen alles uitgezocht voor ons. Echt top!

Geweldige zaak

Vriendelijk personeel dat je de lekkerste vlaaien en allerlei verkoopt, en dat proef je!!

Top product, vers. Top service.

Geweldige zaak.

alles lekker en prima

gewoon heerlijk

Prima gebak, prima service

Duidelijke site Vriendelijk en behulpzaam personeel

Lekkere moederdag levering

Bestelling stond keurig klaar. Heerlijke taart en vriendelijke service

Heerlijke vlaaien, minder zoet

Eenvoudige bestelling en de volgende dag stond het klaar. 3x halve taart besteld, heerlijk!

Was geweldig

Alles was goed toen we kwamen stond alles al klaar. Zal zeker weer bestellen

Slecht

Het was net of de. Doos om gevallen was het slagroom washelemaal plat was niet fijn .gr Anneke vis

Niet de kwaliteit die we gewend zijn

Al meerdere keren vlaaien besteld waar de kwaliteit top van was. Maar dit keer werd de bezorging door PostNl gedaan in tegenstelling tot de andere keren. Het kwam in een grote doos met 1 ijs-pack die inmiddels al helemaal ontdooid was en waardoor een stuk van de taartdoos ook nat was geworden, Meteen is de koelkast gezet tot gebruik. Maar helaas bleek de aardbeienvlaai toch al wat flink zijn versheid verloren te hebben, dat zag en proefde je aan de vulling en de aardbeien.

Heerlijk gebak. Bezorging goed op tijd!

Heerlijk gebak! Bezorging goed op tijd!

Super kwaliteit en prijs bewust

Vriendelijk personeel en prima kwaliteit tegen een zeer goede prijs. Groot assortiment!

Voor de zoveelste keer geweldig

Heetlijk en mooi op tijd geleverd

Ook tijd van afspraak ophalen goed geregeld

Heerlijk

De Spaanse vlaai.... als altijd...... mmmm

Heel goed en lekker

Aan het eind van de dag werd ik gebeld dat ze bijna dicht gingen en mijn bestelling er nog lag. Hierdoor heb ik het nog voor sluitingstijd op kunnen halen! De taarten zelf zijn echt super lekker!

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "