Ik had voor het eerst besteld, want een lekkere Limburgse vlaai ben ik favoriet van en dat bleek ook wel de vlaaien waren heerlijk en vers.

de kersenvlaai was heerlijk

De kersenvlaai was heerlijk en voor herhaling vatbaar.

Veel mis gegaan

Bestelling in 2x gebracht Taart niet gesneden, was wel vermeld maar niet duidelijk Laatste taart .de vulling lag ernaast Positief, financieel keurig geregeld

Lekker gebak . Alleen niet zo handig dat verschillende gebakjes op elkaar waren gestapeld

Heerlijke vlaaien

Vriendelijk personeel

Lekkere vlaaien

Vriendelijk personeel,makkelijke site om online te bestellen.

Tongstrelend

Jammer dat Limburgse niet meer in Tiel zit. Blijven lekkere vlaaien

Prachtig gebak, fantastische service!

Aardige mensen, denken goed mee. Gebak is heerlijk, mooi verzorgd en goede service!

Prachtige romige taarten

Wij hadden de tompouchetaart en een Halve citroen merenqeutaart en een suikerarm taartje voor mijn moeder. Ik ben gek van tompouchen en via via hoorde ik dat ik die eens bij limburgia moest proberen. De taart zag er prachtig uit en smaakte ook heerlijk. De vulling was geen banketbakkersroom, maar een andere luchtige en romige gele vulling met toefje slagroom en het boven en onderlaag was krokanter als een standaard tompouche. De citroen meringue was ook lekker, maar naar mijn smaak had die iets minder zoet en met meer citroen smaak gemogen, maar smaken verschillen. Volgende keer ga ik weer de tompouchetaart bestellen en weer een andere uitproberen. Ook superhandig dat ze de taart even snijden, dat scheelt een hoop rommel in de keuken!

Heerlijk gebak

Gebakjes waren heerlijk. Niet heel goedkoop helaas. Dus het blijft bij een uitzondering voor ons

heerlijke vlaaien

elke vlaai is vers en lekker. Als je over hebt kun je ze goed invriezen.

goed produkt

goede smaak redelijke prijs

Hele lekkere vlaaien,vriendelijk personeel,topwinkel.

Zie boven.

Erg goed

Bestelde al eerder hier; net als de vorige keer uitstekende service en heel lekker gebak Klasse

yum yum zoals altijd

kom al vele jaren bij limburgia assendelft , altijd gezellig en druk en heerlijke broodjes, koffie en vlaai uiteraard

Goede service en actief meedenken

Heerlijke taart. Goede keuzes en prettige service!

super !

Heerlijke vlaaien, netjes voorgesneden en vers ! Complimenten

Heerlijk gebak en aardige mensen.

Netjes en snel

Heerlijke taarten, makkelijk besteld online en afgehaald in de winkel. Bestellen ging eenvoudig.

Goede kwaliteit en goed geholpen

***** heel goed

Droge bodem en leek of het slagroom verdroogd was

Zie hierbovenvlaai leek niet vers te zijnkr

De taarten waren heerlijk!

Een grote bestelling binnen 4 werkdagen geleverd! De collega's vonden het heerlijk

Is iets langer geworden.

Had mijn bestelling in Delfzijl gedaan, gelukkig heb ik navraag gedaan blijkt dat Delfzijl niet mag /kan bezorgen bij ommelander ziekenhuis. Zelf de bakkerij gebeld van limburgia. Na uitleg en overleg zijn alle vlaaien keurig afgeleverd bij het ommelander afdeling 3a Super en alle verpleegkundigen hebben er van kunnen genieten.

Het zag er heerlijk uit en smaakte goed. Levering op tijd.

Levering was goed ol tijd. Zag er allemaal goed uit en smaakte erg lekker.

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "