Altijd heerlijke vlaaien.

Heerlijke vlaaien, heel vriendelijk geholpen. Leuke zaak.

Keurig

Uitstekende service keurig bezorgd

De kersen vlaai met slagroom was heerlijk. De rijstevlaai viel tegen. Weinig smaak en droog.

Heerlijk

Echt voor herhaling vatbaar!

Netjes en vriendelijke bediening

Vriendelijke bediening

Nog steeds bericht ontvangen dat er bij de klant afgeleverd is

Telleur gesteld

Prachtig smaakvol product

Locatie Zwijndrecht, mooie winkel erg vriendelijke bediening en hele smaakvolle producten. Ik heb er 2 vlaaien afgehaald

Helemaal goed!

Vlaai stond netjes klaar. Smaakte heerlijk!

Heerlijke vlaaien en prima levering via de winkel in Capelle aan den IJssel

Hele lekkere vlaaien

Uitstekende kwaliteit

De Mozartvlaai is heerlijk, niet te zoet! Een aanrader

Prima service, vriendelijke bediening

Veel keuze en erg lekker.

Heerlijke gebakjes!

Goed geholpen. Vriendelijke mensen!

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Dit is mijn zoveelste bestelling bij Limburgia. De slagroomtaart is erg vers en smaakt niet te zoet.

Goed service

Goede service en heerlijke vlaaien

De allerlekkerste vlaaien

Limburgia heeft de allerlekkerste vlaaien. Afgelopen weekend mijn verjaardag gevierd en iedereen was heel verrast door de lekkere vlaai. Het was ineens stil tijdens de taart, iedereen zat te genieten

Alle bestelde taarten zoals op de site, keurig gesneden, op tijd geleverd, scherpe bezorgkosten. En erg lekker!!

Top service!!!

Erg tevreden. Online bestelling geplaatst en goede service bij ophalen bestelling. Erg vriendelijk personeel.

Zoals altijd weer uitstekend

Daarom bestellen wij taart bij Limburgia. Het is gewoon altijd echt heel erg goed. Ook fijn dat je halve taarten kunt kiezen, en voorgesneden. Keurig netjes thuisbezorgd. Helemaal top!

Topproducten je eet je vingers er bij op

Topproducten je eet je vingers er bij op

Prima kwaliteit

Zeer goede kwaliteit en vers

Top vlaai en geweldige zaak!

Vlaai is altijd vers en lekker. En je wordt super geholpen.

Heerlijke vlaai

Lekkere vlaaien, de appeltaart was ook heerlijk!

Heel goed en lekker

Gewedig

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "