Heerlijke bosvruchten-yoghurt vlaai.

Zeer makkelijk om te bestellen online. Heerlijke frisse vlaai, zou ook lekker zijn op een krokante bodem.

Vriendelijk en Gezellig

Fijne plek om te lunchen of een kopje koffie met bijvoorbeeld een vlaai. Vriendelijke bediening!

Een woord super

Altijd vers altijd lekker. En het personeel altijd vriendelijk..

Snelle levering, heerlijke vlaaien

Wij laten de vlaaien per post komen. Helaas komen de vlaaien dan wel wat beschadigd aan. Smaak is prima. Klantenservice is prima.

Goede kwaliteit

In een woord geweldig!!!!

Grandioze kwaliteit, zeer klantvriendelijk personeel en kunnen aan alle wensen voldoen.

Op tijd en een heel lekker Hummingbird

De mevrouw bij de ophaal locatie in Lisse, glimlach en top service.

Verrukkelijke paasvlaai

Een heerlijke paasvlaai besteld en mini vlaatjes. Zagen er erg aantrekkelijk uit en smaakten overheerlijk.

Limburgia altijd heerlijke taarten

Bij jullie winkel in Zevenaar worden we altijd vriendelijk geholpen en er is veel heerlijke keuze

goed en keurig verpakt en bezorgt.

goed en keurig verpakt en bezorgt.

Prima op een klein dingetje na

Jammer genoeg waren de taarten niet gesneden, zoals wel was afgesproken

Ziet er heerlijk uit en het vers

Zie bovenstaande.

Super service

Wat een super mooie winkel in Winschoten en heel vriendelijk personeel

Wel jammer dat de taart niet gesneden bleek had ik wel gevraagd.

Limburgs Assendelft is een prima adres om gebak te kopen

Klantvriendelijke bediening. Grote keuze en lekker gebak

De Spaanse abrikozen vlaai was weer heerlijk

Was weer ouderwets lekker. Goede bezorging.

Top product

Ik heb gluten en lactose vrije gebakjes gekocht en alle smaken waren heerlijk.

Heerlijke taart, vriendelijke bediening, leuke winkel in Lisse, helemaal in Paassferen.

Niet geleverd

Ik had online besteld en betaald echter waren de taarten op dag van levering om 10.20 uur nog steeds niet. Heb gebeld met het betreffende filiaal in Beuningen en men gaf aan helemaal geen bestelling te hebben ontvangen. Ik moest dus kiezen uit wat er in de winkel voorradig was en ik moest het zelf ophalen omdat we de taarten om 11.00 uur nodig hadden. De persoon in het filiaal wilde wel meedenken maar ik kreeg niet de taarten welke ik besteld had Dus helaas zal ik geen bestellingen meer plaatsen bij Limburgia. Doe uw voordeel met dit verhaal richting toekomst.

Word niet goed naar online bestelling gekeken

Afgelopen week had ik een bestelling online geplaatst. Toen ik het gebak op de afgesproken datum kwam halen was er niets voor mij. Ik was ruim op tijd het was rond half twee. Toen bleek dat mijn taart al was verkocht. De verkoopster deed het wat lacherig af. Tenslotte is het opgelost door wat uit de vitrine te kiezen maar dit kan toch niet de bedoeling zíjn. Ik was wel teleurgesteld en ben mijn vertrouwen hierin toch wel een beetje kwijt. Hoe lost u dit op? Vr groet K. Runhart

Leveringsprobleem perfect opgelost

Leveringsprobleem perfect opgelost

Welke vlaai je ook kiest ,ze zijn altijd overheerlijk

Online bestellen super handig

In een woord GEWELDIG

Het was weer heerlijk

Leuke vriendelijke zaak in Drachten

Prima geregeld online

Niet helemaal tevreden

De bestelling ging goed en de taarten verrukkelijk, maar ik had ruim voor mijn verjaardag een bestelling gedaan en een rekening gekregen. Ik had gekozen om te betalen bij afhalen. Nu waren in de tussentijd alle taarten duurder geworden en kreeg ik een duurder bedrag voorgeschoteld als op mijn bon. Het is gelukkig allemaal wel verrekend maar het gaf een hoop gedoe.

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "