Heerlijke taart!

Online besteld en alles stond mooi klaar on de winkel om op te halen.

Gewoon weer top

Reeds enkele jaren bestel ik eens per jaar voor mijn collega's 150 kilometer hier vlaaien die bezorgd worden. Wordt altijd zeer gewaardeerd

Prima vlaaien

Keurig geleverd, en smaakten heerlijk, binnenkort weer bestellen

Heerlijke red velvet taart

Voor een verjaardag de red velvet taart besteld en deze viel erg goed in de smaak.

Heerlijke taarten en vlaaien!!

Heerlijke taarten en vlaaien!!

Nadat ik eerder twee vlaaien en een taart had besteld en betaald, belde ik een dag voor mijn verjaardag op om één vlaai en de taart af te zeggen, omdat ik ziek op beslag en mijn verjaardag niet doorging. Het was geen enkel probleem en met alle begrip werd dit zo geregeld en zat er op de ene vlaai die mijn vrouw wel ophaalde in Wijchen keurig een envelopje met het geld dat ik terugkreeg. DIKKE COMPLIMENTEN!! En natuurlijk was de monchou-vlaai weer superlekker!!! Dank je wel….Limburgia !

Prima geholpen. Vriendelijke dame

Taart en vlaai besteld. Waren netjes klaargezet in koeling. En altijd even gezellig praatje ziet er altijd verzorgd en schoon uit in de winkel.

perfecte samenwerking, zakelijk, mensgericht en alles tot in de puntjes afgeleverd!

wij bestellen zakelijk, goed contact, keurige aflevering !

top taartjes glutenvrij

heerlijke taartjes en dat gluten- lactosevrij. Correcte levering en heel goed verpakt met een coolpack erbij.

Verre van een Limburgse vlaai

Jullie adverteren met Limburgse vlaaien, maar ik vond de kwaliteit ontzettend tegenvallen.

Heerlijk

Goede kwaliteit en leuk geholpen in de winkel

Heerlijke taart!

Jammer dat de taart niet helemaal heel bezorgt is. Beetje gefatsoeneerd en smaakte heerlijk.

Heerlijke vlaaien, top service!

Heerlijke vlaaien , top service!

Online besteld

Prima ervaring. Bestelling plaatsen ging simpel en volgende dag ophalen of laten bezorgen. Opgehaald en vriendelijk geholpen. Niets aan toe te voegen.

uiteindelijk goed gekomen

De taarten die ik besteld had voor een feest zouden op zaterdag geleverd worden. Helaas had PostNL haar job niet goed gedaan en werd er niets geleverd. De Limburgia medewerker was oprecht betrokken, maar de oplossing lag buiten zijn macht. Er zat niets anders op dan zelf te gaan bakken. Uiteindelijk heeft hij het leed verzacht met een mooie taart op maandag.

Bijna perfect

De drie vlaaien waren mooi op tijd bezorgd en ze smaakten heerlijk. Complimenten van mijn gasten. Helaas waren de vlaaien niet al voorgesneden zoals bij bestelling was opgegeven. Dat gaf helaas wat gedoe nu.

Heerlijk

De taarten waren allemaal heerlijk. 1 taart was echter niet gesneden wat wel aangegeven was bij bestelling.

super

super

het was bijna goed

jammer dat alles niet in punten was gesneden wat wel gevraagd was maar was prima

Tevreden

Heerlijke verse taarten en mooi op tijd bezorgd, zodat we er in de ochtend bij een eerste kop koffie al van konden genieten .

Redelijk goed

Spaanse abrikozen Te veel klonten suiker erop wat anders voor zien te vinden. Kersen bavarois Ik dacht met harde bodem Was niet zo jammer

Vlaai lekker en goed, alleen niet gesneden zoals besteld

Heerlijke vlaaien, vriendelijke bediening

De vlaaien die ze maken zijn heerlijk. JE kunt er heerlijk lunchen ook. Bediening is top!

Eenvoudig geregeld op de website en snel geleverd => HEERLIJK!

Voor een leverancier vlaai besteld. Deze was eenvoudig te bestellen via de website en werd de volgende dag al vroeg geleverd. In de tussentijd steeds op de hoogte gehouden over de voortgang!

Heerlijk!

Altijd ruim voldoende keuze. Heerlijke smaken en altijd vers. Ik ben zeer tevreden!

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "