goede service

Heerlijke verse vlaaien goed verzorgd zeker een aanbeveling

Vlot en vers!

Heerlijke vlaai, genoeg keus en vers

Heerlijk gebak.

Heerlijk gebak

Ik had een rijstevlaai met slagroom, een bosvruchten vlaai en een appeltaart. Welke de lekkerste was zou ik niet kunnen vertellen. Alledrie heerlijk.

Heerlijk gebak en alvast in stukken laten snijden

Gebak was heerlijk en bleef lekker lang vers. Vooraf in stukken laten snijden was ook prettig. Ruime keus.

Was weeer heeerlijk.

Ik kom een paar keer bij Limburgia Voorhout. De vlaaien zijn iedere keer weer heerlijk.

Heerlijke taart maar wel duur

De carrot-cake was perfect maar we vonden het een stevige prijs.

Leuke zaak met heerlijke taart

Aardige behulpzame mensen in de winkel

Heerlijk gebak en goede service !

Mijn vlaaien werden bezorgd door Post.NL, ik had er helaas géén moment aan gedacht dat Limburgia Barneveld gesloten was... Ik wilde de vlaaien op laten halen door mijn buurvrouw, juist omdat bezorgen via Post.NL m.i. níet handig was... Ik kan echter níet van mijn buurvrouw verwachten dat zij ff naar Putten óf Veenendaal rijdt vanuit Barneveld voor míjn gebak .... Het idee dat Post.NL mijn vlaaien zou bezorgen nà mijn verjaardagsfeest gaf véél stress bij mij ... Ik woon in een leefgemeenschap en het koffiemoment is van 10.00 uur - 11.00 uur, zodoende. Ik werd gelukkig opgebeld door een medewerkster van Limburgia, dat was geruststellend ! Mijn 6 halve vlaaien werden keurig op tijd afgeleverd om 9.45 uur én ze waren goed verpakt in stevige kartonnen dozen en niet in de semprex box, hoewel ik dat juist wel een goed plan vond. Hartelijk bedankt voor uw goede zorgen voor het slagen van mijn verjaardagsfeest !

Altijd goed

Prima ook veel variaties... Hoop dat er in de toekomst ook een afhaal punt komt rondom Rijkevoort-Boxmeer

Makkelijk te bestellen.

Website is duidelijk. Bediening prima!

Altijd goed

Een cookie & cream voor de kids, een chicago cheesecake en een appeltaart. Vooraf besteld, vriendelijke service in de winkel. Iedereen heeft weer gesmuld.

Altijd heerlijk

Heerlijke vlaai en mooie drip-cake, niet te zoet.

Heerlijke vlaaien, ruime keuze, gemak van thuisbezorgd.

Pluspunt: verpakt in een stevige doos met koelelement. Minpuntje: gesneden vlaaien besteld maar ongesneden vlaaien gekregen.

Lekker en prima bezorging

De stroopwafelvlaai was een cadeautje. Fijn dat het in de smaak viel en in prima staat geleverd is.

Ik.vind het in 1 woord fantastisch

Heerlijke vlaaien!

Heerlojke vlaai!!

Heerlijke vlaai!!!

Alles verliep perfect.

De vlaaien via de website van Limburgia besteld en betaald. Na 2 dagen opgehaald in de winkel. Ze waren lekker en heel vers.

De kersen monschou vlaai was snel op, zeer geliefd.

Gewoon lekker!

Klaar op de afgesproken tijd. heel erg lekker ook.

uitsekend

supertaart

Erg lekkere vlaai

De bosvruchten- yoghurtvlaai is echt een aanrader.

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "