Keurig verzorgd

Voor herhaling vatbaar.

top

lekker

Heerlijke vlaaien

Veel verschillende vlaaien al geprobeerd en ze waren allemaal heerlijk

Lekkere vlaai maar slechte bezorging

De vlaaien waren heerlijk. Maar de bezorger kwam een kwartier later dan de afgesproken tijd, terwijl ik bij de bestelling heb aangegeven dat ik de bezorging tot 11.00 zou willen. Ik heb 2 keer de vestiging Almere gebeld maar ze wisten niet hoe laat precies de bezorger komt. Dus onze pauze, wanneer ik wou trakteren, was voorbij. Bovendien was een van de taarten verpletterd door het stapelen waarschijnlijk. Het was geen gezicht. Jammer.

Topservice!

Blijkbaar had ik iets niet goed gedaan bij het invullen van de gegevens. Ik werd netjes gebeld en de vriendelijke mevrouw heeft wat gegevens 'on the spot' veranderd. De bestellingen zijn goed terecht gekomen en men heeft er van genoten.

Ondanks kleine misser toch prima geregeld!

Heerlijk gebak, vooral de Spaanse abrikoos met krokante bodem is favoriet! Helaas bleek na de bestelling dat de lokale Limburgia winkel niet geopend was op oudejaarsdag. Dat werd keurig opgelost door het gebak via een transportdienst aan huis te bezorgen. Al met al prima geregeld en de smaak is als vanouds.

Good products

The cake was good and the personnel at the shop very friendly. It’s a bit pricey but that you know upfront.

Lekkere vlaaien jammer dat ze niet waren gesneden zoals aangegeven in de bestelling.

De vlaaien waren goed. Rijstevlaai erg lekker met een snufje kaneel. Maar als je toch zelf voor 30 mensen steeds een stuk taart moet snijden op je verjaardag is dat jammer. Zeker als je het kunt aangeven bij je bestelling.

Prima prijs/kwaliteit.

Prima prijs/kwaliteit en goede service.

Heerlijke verse taarten

makkelijk digitaal besteld en opgehaald. Taarten waren heerlijk vers.

Jammer

Taart was helemaal beschadigd en niks was gesneden. Gebeld en mijn teleurstelling uitgesproken. Maar ik moest maar even een foto maken. Verder pech voor mij. Ondanks dat ik voor €70,- taart had besteld.

Niks op aan te merken.

Superlekker

Vooral de Mozartlaan met krokante bodem is de absolute topper. Wat zou mijn verjaardag zijn zonder Limburgs?

Het was SMULLEN

Prettige verkoopster, heerlijke taart, tevreden gasten

Heerlijke vlaaien, makkelijk besteld en afgehaald

Heerlijke (niet té zoete) vlaaien!

goede service

werd mooi op tijd gebracht

De vlaaien zijn gewoon lekker

Vriendelijke vrouw aan de telefoon wilde de bestelling gelijk naar zaterdag omzetten

Ik had voor 27 december 3 taarten besteld. Gebak stond klaar was over heerlijk. Ook voor iemand met een dieet wens. Zeer vriendelijk en gastvrij.

Had beter verwacht

Vlaai droogde vrij snel uit en werd niet, zoals besteld, gesneden geleverd.

Heerlijke vlaai ! Complimenten

Beide vlaaien waren heerlijk !

Prima, alles zoals afgesproken en heerlijk!

Goed overleg over notenallergie, alles stond keurig op tijd klaar en smaakte heerlijk

Taart goed en bestelling snel.

Smiddags bestelling gedaan en volgende ochtend was bestelling geleverd. Iedereen blij!

Keurig gesneden! Precies zoals verwacht!!

Top!!

prima service in de winkel

helaas was er een vlaai beschadigd tijdens het transport in de winkel werd dat door het personeel opgemerkt en de vlaai werd van de rekening gehaald. ook werd er meegedacht over het snijden van de taart.

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "