Mooie website om makkelijk de bestelling te plaatsen

Mooie website om makkelijk de bestelling te plaatsen. Mijn bestelling kon ik alleen op de 17e december ophalen plaatsen. Na telefonisch contact met de vriendelijke eigenaresse werd het zonder problemen verzet naar de koopzondag van de 18e december ophalen van de bestelling.

Iets veranderd?

We hebben wel eens eerdere bestellingen gedaan en of opgehaald. Maar deze was toch niet zo . De appelvlaai was droog en wel heel weinig appel erdoor. Dit viel ons tegen (verjaardag visite)

Top bezorging en zeker en een lekkere taart

Heerlijk!

Maar vooral de tompouce vlaai!

Leuk voor keertje

Voor een feestje was ik op zoek naar kleine gebakjes. Toen ik via Google de site van Limburgia ontdekte. We hebben de assortiment vlaatjes besteld, bezorgd via post.nl. Ik was sceptisch, maar gebak is goed bezorgd.. geen knoeiboel in de doos. Bovendien zag het er erg feestelijk uit en vielen de vlaaitjes in de smaak. Heerlijke bodem. Zeker wel voor herhaling vatbaar.

Gezellige winkel

Mijn bestelling stond mooi klaar. Vriendelijke dames die hard moeten werken. Hun glimlach en fijne dag wens was welgemeend .

super en lekker en precies zoals ik had gevraagd en besteld

super en lekker en precies zoals ik had gevraagd en besteld

Fototaart, erg mooi geprint

De fototaart was erg lekker en de foto mooi geprint.

Fototaart, erg mooi geprint

De fototaart was erg lekker en de foto mooi geprint.

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "