heerlijk

Goede bezorging en erg lekker. Veel keuzes

Lekker en veel variatie

Goede bezorging en erg lekker. Veel keuzes

Heerlijk!

Mijn favoriet! Tompoezen vlaai!

Makkelijk te bestellen en super kwaliteit

Gemengde gevoelens

De bestelling en bezorging prima. Alleen hoorden we van de ontvangers dat de vlaai niet helemaal vers was. Misschien van zaterdag??? We hadden hem namelijk maandag laten bezorgen. Dat gaf ons geen tevreden gevoel.

heerlijk en prima service

Wij worden altijd heel fijn geholpen

heerlijk en prima service

Wij worden altijd heel fijn geholpen

Slechte levering

De taarten zijn goed en lekker, Maar de levering is uitermate slecht Wij hebben deze week voor dinsdag twee taarten besteld (die moesten om negen uur wegbrengen, maar met post. nl zit je in een tijdblok hij komt dan binnen tussen acht of tien uur . Dus wij laten ze een dag eerder binnen komen, Maar hoe gaat het als wij op maandag om negen uur nodig hebben Moeten wij ze dan vrijdag binnen laten komen Ze worden niet apart gehouden van de andere post dus ze liggen in de postkamer ipv in onze koelkast. verder hebbeb wij petit fours besteld met print die waren bijna allemaal verschoven en ook een slagroomtaart die was aan de zijkant beschadigd. Verder nogmaal lekkere taarten vlaaien maar slechte levering

Slechte levering

Overheerlijk de vlaai bezorging topen de verpakking met koelelementen zo perfect alles klasse

Gemengde gevoelens

Onze ervaring over de bestelling en bezorging is prima. Alleen hoorden we van degene die de vlaai hebben ontvangen dat die niet helemaal vers was. Waarschijnlijk een vlaai van zaterdag??? We hadden de vlaai namelijk op maandag laten bezorgen. Dat was erg jammer om te horen.

Taart lekker maar niet gesneden en niet aan mij afgeleverd

De taart was lekker, maar de taart is aan iemand anders afgeleverd waardoor deze ergens koel is gezet en ik niet wist dat deze al aanwezig was. Deze was netjes voor 10 uur geleverd, maar dat wist ik niet. Daarnaast was de taart niet gesneden, terwijl dat wel in de bestelling stond. Best lastig als je geen mes hebt. Afgelopen jaren ging dit wel goed, nu niet helaas.

Super lekker en gezellig

Altijd heerlijke vlaaien. Personeel heel vriendelijk en het voelt als een kop koffie drinken bij je familie.

Heerlijk

Heerlijk van genoten

Heerlijk

Heerlijk van genoten

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "