prima vlaaien

Via internet besteld en op de afgesproken dag stonden de vlaaien klaar om op te halen. Goede kwaliteit en alles goed geregeld.

Als Limburger ben ik erg benieuwd naar de kwaliteit van de vlaaien

Ben erg benieuwd naar de kwaliteit van de vlaaien Als Limburger verwacht ik er veel van

tevreden

alles naar tevredenheid verlopen

tevreden

alles naar tevredenheid verlopen

Taart goed, maar levering en service matig

Bij het bestellen in het veld "opmerking" ingevuld of de bestelling voor 11:00 geleverd kon worden. Normaal gesproken wordt de bestelling namelijk tussen 08:00 en 13:00 bezorgt. Hier geen reactie op gekregen. Om 13:00 gebeld met de vraag wanneer het bezorgd zou worden. Toen werd verteld dat de bezorging tussen 13:05 en 14:05 zou plaatsvinden. Het werd dus 14:00 uur. Dat de bezorging vertraagd was kwam ik pas te weten nadat ik er zelf ben gaan bellen. Ook mag de mededeling dat de vlaaien niet gesneden worden als de bezorging via PostNL gaat best wel wat duidelijker in beeld komen in plaats van alleen in de "kleine lettertjes".

Goede bezorging en lekkere vlaai

Was op tijd vlaaien waren lekker

Goede bezorging en lekkere vlaai

Was op tijd vlaaien waren lekker

Goed maar te duur

Kwaliteit erg goed en lekker maar te duur.

Op afgesproken tijd geleverd en zeeeer smakelijk

Meerdere vlaaien / taarten besteld voor event op het werk...keurig op tijd geleverd en de collega's vonden het zeer smakelijk.

Netjes verzorgd

Goed geregeld en prima kwaliteit

De service goed en de vlaaien erg lekker

Goed verpakt en op tijd

Ga zo door. Prima taartje

Super ervaring

Wat een leuke mensen die in de winkel staan! De vlaai was ook erg lekker dus echt top!

Ik ben zeer tevreden.

Zeer tevreden met mijn bestelling, niks op aan te merken.

Top taarten en vlaaien!

In september in de winkel besteld en nu online. Mijn kind kon zelf kiezen wat hij lekker vond. Zelf opgehaald in de winkel in Broek op Langedijk. Goede service en vooral heerlijke taarten/vlaaien!

Fijn dat er een Limburgia in Heerde is!

Gemakkelijk online bestellen en de bestelling weer op tijd kunnen ophalen. Heerlijke vlaaien.

lekkere taarten en goede service

Minpuntje is dat er nog veel gelatine gebruikt wordt en de gekochte taarten dus niet vegetarisch bleken, toen er vegetarisch bezoek kwam. Pluspuntje was dat ik vriendelijk te woord gestaan en geholpen werd toen ik daarover telefonisch contact op nam.

Hele goede service.

Mijn bestelling was met schade (taartjes ongevallen / tegen elkaar aan Dit heb ik gemeld, foto gestuurd. Ik kreeg het aankoop bedrag terug. Super service. Ook nog een tegoedbon gekregen. Dank.

Lekker en keurig netjes afgeleverd bij ons thuis.

Keurig verpakt, op afgesproken dag geleverd en niet onbelangrijk….. Erg lekker… mijn man was erg blij met zijn tompouce taart … Aanrader!

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "