Super kan niet beter

Ga het zeker nog weer doen. De bezorging was op de juiste tijd!

Is goed bevallen

Ging simpel

Heerlijke taarten!

Vriendelijk en makkelijk te bestellen! We hebben gesmuld van de vlaaien!

Alles was top,

Goed!

Heerlijke vlaaien

Alles stond netjes klaar, gesneden en wel. De vlaaien waren heerlijk vers

Prima, makkelijke site en lekker eten.

Makkelijke site, veel keuze. Lekker gebak.

Vlaaikeuze is TOP

Wat voor mij bovenaan staat is dat de vlaai altijd vers is, dat de reden voor mij is om bij Limburgia mijn vlaai te kopen. Vlaaikeuze is TOP. Maar misschien nog een tip? De stoofperen vlaai, die mijn voorkeur heeft, zou eigen wel meer zichtbaar peren mogen hebben op ipv puree. De worteltaart met vettig slagroom valt bij mij zwaar. Misschien met een plantaardige room? Verras mij!!

Alles prima

Heerlijk vlaai een bestelling stond mooi op tijd klaar

Heerlijk

Bestelling gedaan voor een collega. Hij was heerlijk.

Lekker!

Lekkere vlaai, stond klaar zoals afgesproken. Super fijn dan de taarten ook gesneden kunnen worden.

Toppie

Nette zaak goede service

Goed product

Heerlijke vlaaien!

De vlaaien zien er niet alleen mooi uit ze zijn ook nog eens erg lekker. Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen.

Vriendelijk, vlot en lekker

Snel geregeld!

Super snel geregeld via de website en je kunt het makkelijk afhalen. Hele fijne opties dat de taart al wordt gesneden! Zorgt voor minder geknoei op het kantoor ;)

Super service, niet smaakvol

Ik ben heel tevreden met de service, website en prijzen van Limburgia. Alleen de taart was niet lekker. Heel jammer. Het was de chocolade taart.

Goede service en erg vriendelijk

Goede service en erg vriendelijk, ook telefonisch. Vlaaien waren heerlijk

heerlijke vlaaien

Na bestelling stonden zij netjes klaar. De vlaaien zijn heerlijk.

via de site besteld snel en op tijd doorgegeven erg makkelijk doe ik de volgende keer weer

Super ervaring weer. Ga er nog veel vaker bestellen en ophalen

Klant is koning

De medewerkers van Limbugia Voorhout zijn super vriendelijk, assortiment is uistekend met ook keuze in glutenvrij en iets in vegan. Korte bezorg- afhaaltijd van bestellingen. Veganistisch assortiment zou wat mij betreft mogen worden uitgebreid. In deze tijd van zorgen over milieu steeds meer vraag naar plantaardig en dan ook in mooi gebak

super vlaaien!!

Heerlijk !

Super goed!!

Zijn vriendelijk stond netjes klaar en was heerlijk.

Prima service, lekkere vlaaien.

Snelle service, overzichtelijke website, vlaaien naar mijn smaak, vriendelijk personeel.

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "