Heerlijk èn mooi!

De snoeptaart zag er schitterend uit en smaakte heerlijk! Lekker zacht en zoet. Net als de kleuren ervan :-)

Heerlijke vlaaien.fijn personeel

Goed geholpen En heerlijke vlaaien

Schot in de roos

Net als vorig jaar een doos verwenvlaaitjes gekocht om uit te delen. Buiten de heerlijke smaken, een mooi maatje voor iedereen. Alles online besteld en opgehaald volgens plan. Heel makkelijk, overzichtelijk en heerlijk.

Goede kwaliteit en geleverd op de afgesproken tijd..

goeie taart, goeie service

Keurig de optie gekregen om 'm eerder op te halen dan 12.00 uur. Gebruik van gemaakt zodat we bij de koffie al taart konden eten.

Het was weer geweldig die nieuwe vlaai.

Vertrouwde kwaliteit

Bestel een paar keer per jaar een vlaai voor een verjaardag, doe dit al vele jaren en ook nu liep de bestelling weer soepel en was de vlaai heerlijk, dank jullie wel!

Heerlijke vlaai, vriendelijke bezorger

Via website besteld. Bezorgd door filiaal Broek op Langedijk. Hele vriendelijke bezorger.

Prima geregeld

Zeker de moeite waard om nog eens opnieuw te doen .

Heerlijke vlaaien volgens afspraak geleverd

Heerlijke vlaaien en een mooie aanbieding

Heerlijke vlaai!

Lekkere vlaai

Al twee jaar lang erg goede ervaring, helaas deze keer waren de taarten zo slecht gesneden. Allemaal lelijke puntjes en verschillende grote. Verder waren de taarten natuurlijk wel weer lekker.

Gewoon top.

Heerlijke taarten en vlaaien. Online bestellingen zijn ook altijd goed gegaan.

Goede service en een lekkere taart

komt afspraken niet na

voor 10 uur bezorgen en dan 11:30 afleveren. Snijden, ja graag en dan niet doen. jammer

Een heerlijke stroopwafel vlaai.

Vriendelijke bediening en de vlaai zag er keurig uit en de smaak was voortreffelijk.

Top kwaliteit en service

Super lekkere Limburgse vlaaien en Super goede service

Heerlijk!

Vriendelijk geholpen. Lekkere verse monchou kersen vlaai. Optijd geleverd.

Heerlijk gebak we hebben ervan genoten!

Voor mijn verjaardag had ik een halve stroopwafelvlaai en een aardbeienvlaai besteld, iedereen vond ze heerlijk en ikzelf ook!

Perfecte service

Lekkere gebakjes op kunnen halen op de afgesproken datum. Perfect

Makkelijk bestellen

Ik vond het makkelijk een bestelling te plaatsen en levering was ook prima

Lekkere vlaai en taart en stipt geleverd.

Lekkere vlaai en taart en stipt geleverd.

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "