Heerlijke vlaai

Ik had de halve vlaaien in 6 punten laten snijden, alle punten waren anders van maat. Dat staat zo raar als je gaat uitdelen.

Alles op tijd en afgehandeld

Alles oké.

Héérlijk

Geweldige vlaaien! Zou zeer weer bestellen.

Delicious!

Zoals altijd, heerlijke taart!

Heerlijk

Een aantal verschillende halve vlaaien besteld voor mijn verjaardag. Keurig op tijd aan huis gebracht en helemaal fijn dat ze al in punten waren gesneden.

Super service

Moest helaas mijn bestelling annuleren op het laatste moment. Limburgia Winschoten zou proberen om mijn bestelling te verkopen, en om 16.00 uur kreeg ik een telefoontje dat dat gelukt was. Super service. hartelijk dank.

Lekker

Door fout op de site over de openingstijd (13.00uur)Achter af was de winkel om 9 uur open .was er ff over half 9 naar toe gereden maar was nog dicht . op de site gekeken en wat ik al zei daar stond dus dat he winkel om 13.00 open zou gaan. Dus voor mijn ochtend verjaardag bezoek maar ergens anders gebak gehaald

weer lekkere taarten van Limburgia Beuningen, dankjewel Theo!

goede bezorging en prima vlaai!

prima bezorging, o.a. met ijs om de vlaai goed koel te houden. Prima vlaai! Goed van smaak. Aanrader

Zeer tevreden op tijd geleverd en weer heel lekker vers zoals altijd.

Laat op de middag de bestelling opgehaald, zag er perfect uit

Geweldige bedrijf

Mooie nette site met voor ieder keuze van taarten tot vlaaien met verschillende bodems.

Heerlijke producten

Juiste bestelling goed ontvangen

Viel zwaar tegen

Had twee halve vlaaien besteld. De rijstevlaai was net te doen,maar de Red velvet viel zwaar tegen.wat een harde bodem,was gewoon oud. Altijd ***lig om je te moeten verontschuldigen naar je visite als je ze zoiets moet voorschotelen.dus voortaan maar weer een ouderwetse slagroomtaart.

Slecht

Ik probeer al 1 week lang iets te bestellen ik heb geen bevestiging ontvangen. Bel ik iemand van een filiaal (Nieuwegein) terug dan zou ik nog terug geappt of gebeld worden. Dit is niet gebeurd. In die tussen tijd hebben jullie wel de prijs kunnen verhogen van de taart maar geen bestelling kunnen aannemen. Voor mij in ieder geval niet voor herhaling vatbaar.

Lekkere vlaaien, bestelling helemaal goed.

Lekkere vlaaien, goed betaalbaar (da's meegenomen in deze dure tijden), en de bestelling lag keurig netjes op tijd klaar in de winkel.

Top customer service en kwaliteit, dank!

Top om gebak via de post te bestellen

Was op zoek naar gluten-en lactosevrij gebak. Top dat je dat via de post kunt bestellen. Goed verpakt en goed koel.

Goede service en erg klantvriendelijk

Gebak smaakte weer heerlijk.

Goeie kwaliteit. Vriendelijk personeel.

Goede service en verse vlaaien

Goede en vriendelijke service! De vlaaien zijn vers en worden geleverd zoals besteld, bijvoorbeeld wanneer je de vlaai besteld om in zoveel stukken te snijden, dan wordt dit netjes gedaan!

fijne afhandeling!

Fijne afhandeling van onze bestelling en heerlijk gebak geleverd.

Ervaring iets minder lees hieronder waarom

Ik vond het niet fijn dat er een deel van mijn online bestelling niet was meegekomen. Ik kon wel iet anders uitzoeken in de winkel maar je besteld van te voren gebak en dan moet dat toch ook komen?

Goede kwaliteit en service

Heerlijke taarten en vlaaien Lief personeel Zeker een aanbeveling

het was te doen

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "