Heerlijke vlaaien!

Genoten van 2 verse vlaaien met een heerlijke smaakbeleving. Lekkere vulling!

Heerlijke taarten en goede service!

De taarten waren erg lekker! Vooral de worteltaart werd zeer enthousiast ontvangen door mijn gasten. De bezorging was ook heel netjes en de taarten waren netjes gesneden.

Heerlijk

Het geleverde gebak (petit fours) was heerlijk en zag er mooi uit. Ook erg divers. Dus helemaal top!

Bestelling keurig op tijd afgeleverd

Bestelling op afgesproken dag afgeleverd

Super lekkere verwengebakjes

Mijn bezoek vond ze ook erg lekker, jullie hebben er weer een aantal klanten bij!

Helemaal prima, alleen ze mogen de taarten wel vast voorsnijden ❗️

Was lekkere taart !

Heerlijke taarten, iedereen enthousiast

Taarten voor een verjaardag. Nieuwe smaken dus altijd afwachten maar heerlijk. We hadden de stroopwafel en de hazelnoot.

Na een fout op ons bedrijf nieuwe vlaaien ontvangen met een noten delicatesse.

Onze receptie dacht dat mijn taarten een reclame stunt was en heeft de taarten verdeeld over de afdelingen. In de middag navraag gedaan. En met Limburgia overlegd . Ze brachten 2 nieuwe taarten met noten delicatessen. Van beide zaken genoten. Top geregeld. Bedankt.

Betrouwbaar en lekker

Ik heb eerder al vlaaien gehaald bij Limburgs apeldoorn. Deze is helaas weg, gelukkig kreeg ik de tip om het te laten bezorgen. We hebben genoten van de heerlijke vlaai. Het werd bezorgd in een goed verpakte doos met recyclebare koelpacks.

top

prima service

Via internet besteld en afgehaald in filiaal Drachten. Prima adres, vriendelijk personeel. Een aanrader

Bezorgen netjes en op tijd

Heel makkelijk en altijd netjes verzorgd en op tijd.

Heerlijk!

Tompouce vlaai en cookie & cream taart besteld. Beide heerlijk, voor herhaling vatbaar!

Lekkere vlaaien

Vlaaien smaakten lekker en waren vers

Snel en eenvoudig

Taart bestelt. Werkt snel, makkelijk en eenvoudig. Doe ik zeker nog eens.

Uitstekend.

Lekker gebak

Snoepjes lekkere taart

Was mooie taart. Vrolijk gekleurd met snoepjes. De taart smaakte lekker. Helaas zat er niet zoveel cake onder de taart en was er even iets meer kwark taart . Maar de taart was super lekker en erg mooie en me dochter was er erg blij mee. Dus alleen wat meer cake op de bodem . Thanks voor de lekkere taart.

Matig

Mijn vlaai was geplet in de doos en smaakte niet helemaal vers. Rijstevlaai moet niet droog zijn. Abrikozenvlaai was goed.

Prima kwaliteit en op tijd

Wederom bezorgd Limburgia kwaliteits vlaaien die nooit teleurstellen.

Heerlijke vlaai

Omdat de aardbeienvlaaien niet meer geleverd werden, de hazelnoot met schuimvlaai geprobeerd. Een fantastische keuze, een heerlijk alternatief.

fijn bezorging in een uithoek

blij verrast door de bezorging in Albrandswaard. Hoefde ik de doos met gebak niet zelf mee te nemen in het openbaar vervoer.

Heerlijke vlaaien, makkelijke bestelling via overzichtelijke site.

Bestellen via de website gaat gemakkelijk. De info en foto's geven goede informatie over de producten. Vlaaien zijn heerlijk! Levering in winkel gaat zonder problemen. NB: Na 13.00 uur bestellen voor levering de volgende dag kan niet, dus... wel op tijd bestellen!

superverzorgd

Verbazend dat het zo kan geleverd worden per post. En die koeling erin. Alles kwam echt heel over. En zeer smaakvol. Ook de reacties van de buren erop waren zeer enthousiast,

Goede service, beste taarten/vlaaien

Erg vriendelijke en goede service. De taarten en vlaaien zijn ontzettend goed. Komen altijd terug!

HELAAS GEEN SMAAK ERVARING MET MIJN BESTELLING!

De bestelling is helaas niet aangekomen, dus geen lekkere vlaai en driptaart als verrassing voor de verjaardag van onze jongste :( Kan de vlaaien dus helaas niet beoordelen, maar weet dat deze erg lekker zijn! Advies is om de vlaaien af te halen, maar zeker niet per post te laten bezorgen.

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "