Prima service en kwaliteit

Heerlijk gebak,thuis geleverd.

Over heerlijke vlaai.

Een echte aanrader om hier je vlaai te halen.

Geen bijzonderheden

Goede ervaring. Online bestelt, op gewenste dag bezorgt , Lekkere vlaaien.

Super goed

Super goed en gezellig goed service en heerlijke vlaaien

Niet gesneden

Dit was de eerste keer dat ik bij jullie heb besteld, maar de bestelling was niet zoals ik besteld had. Één grote teleurstelling dus, op mijn verjaardag. Ik had de taarten namelijk als gesneden besteld, maar ze waren niet gesneden. Waarom bieden jullie die optie dan aan, als je het toch niet doet? Erg jammer

Online besteld en stond netjes klaar in winkel.

Lekkere vlaai!

Prima zaak

Prima zaak en niet duur

Simpel digitaal besteld, heerlijk resultaat

Simpel, digitaal besteld. Was om 8.30 uur al af te halen. En fototaart zag er geweldig uit en smaakte heerlijk.

Heerlijke vlaaien.

Vlaaien op tijd bezorgd en waren erg lekker.

Voor ons nooit weer

Kersenvlaai was heerlijk, maar de appeltaart was niet te eten. Zo droog dat we bij elke hap een slok drinken moesten nemen. De appeltaart ook laten snijden. Wat een rommel. Wij bestellen hier niet nog een keer.

Al is de taart nog zo lekker als ie door de bezorging erniet uit ziet is het jammer van het geld

De taart zag er niet meer uit. Was helemaal tegen de zijkant van de doos aan gedrukt en de snoep was eraf gevallen.. teleurgesteld kind op haar verjaardag

Prima, goed geregeld.

Goede bediening en vriendelijk personeel

Snel besteld en snel ontvangen, goede kwaliteit producten. Alleen minpunt voor vervoerder.

Bakkers in de buurt konden niet op tijd leveren. Aldus bij Limburgia besteld. Snel besteld en afgehandeld. Producten kwamen mooi op tijd rn zijn van goede kwaliteit.Ik adviseer wel om vervoerder Post NL erop te wijzen dat hun medewerkers moeten lezen wat er op de doos staat t.w. breekbaar en dus niet ermee moeten draaien en gooien. Mijn yoghurt mango vlaai is daardoor flink beschadigd. Kortom Limburgia top, vervoerder min.

Keurig geregeld.

Heerlijke vlaai.

Top gebak

De reacties van de gasten zeggen genoeg.

Weer heerlijke gebak.

Online bestellen ideaal. Afhalen lekker dichtbij, veel keuze. Gesneden punten heel fijn.

De vegan taart van chocola was niet lekker.

Verder prima service, op tijd en andere taarten heerlijk.

super goed

ik heb taarten een zaterdag op gehaald. zondag heb mijn feestje. de taaten waren super goed. dankjullie wel.

erg vriendelijk personeel

Of je nou een bestelling komt halen, op het terras zit of......altijd vriendelijk personeel en heerlijke vlaai!

Heerlijk

Heerlijke vlaaien.

Goeie service

Op maandag vlaaitjes op gehaald terwijl ze niet geopend zijn op maandag. Ze waren heerlijk

Zoals altijd, top service.

Snel geregeld!

Snel geregeld!

De vlaaien van limburgi zijn geweldig. Je kunt zelfs kleine stukjes laten snijden.

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "