Lekker van smaak.

Lekker van smaak.. goede stukken. Fijn om online te bestellen en later op aangegeven dag op te kunnen halen

Makkelijk online bestellen

Lekkere vlaaien. Online bestellen gaat makkelijk.

Makkelijk, volgens afspraak en heerlijk

De Abrahamtaart werd op tijd bezorgd. En de taart zag er goed uit én was van prima kwaliteit.

makkelijk bestellen on line

Ik ben niet zo bedreven in on line bestellen maar dit was makkelijk

Heerlijke taart en vlaai en altijd op tijd bezorgd!

Goed gebak, bezorging is altijd ruim op tijd en vriendelijk

Genoten! Coolpacks houden de vlaai supervers (mét heerlijke slagroom), en punktuele bezorging. Absolute aanrader!

Mooie vlaaien

Mooie vlaaien en goed gesneden: zien er prima uit. Morgen worden ze geproefd:

Lekker en prettige service

Bestelling perfect verzorgd en bij het afhalen fijne persoonlijke bediening.

Slechte service

Vlaaien 2 dagen van te voren telefonisch besteld. Bij ophalen een vlaai naw. Wordt geen moeite gedaan om mijn probleem op te lossen. Kon een reep chocolade meenemen. Moest maar in een supermarkt voor een vlaai gaan kijken.

Heerlijke taartjes

Heerlijke taartjes bezorgd op het werk. Lekker vroeg afgeleverd (8.15) en gekoeld. Top!

Delicious cakes

All the cakes from.Limburgia have been delicious.

Makkelijk te bestellen, en op te halen. Prima van kwaliteit!

Zeer vriendelijk.

In verband met een allergie via chat informatie gevraagd. Snel en duidelijk antwoord. Ook personeel Beuningen zeer vriendelijk.

Goede winkel

Klant vriendelijk, mooie winkel.

Het smaakte prima!

Mijn ervaring met Limburgia is goed.

Erg lekkere vlaai

Gesneden vlaai gekocht, stukken goed van formaat

Heerlijk

Vers, smaak is top, en mooi gepresenteerd

Geweldige taart

De taart werd ruim op tijd bezorgd en koel gehouden met coolpacks. Hij was erg lekker!

Prima.

Prima geregeld.

Altijd vers, veel keus en vriendelijke personeel

Uitstekende service, heerlijke vlaaien

Super ervaring, we hebben besteld via internet en aangegeven dat we het om 9 uur wilden halen. Alles stond klaar, gesneden en al. Iedereen vond het heerlijk! (Mangovlaai en aardbei met krokante bodem)

Keurig op tijd.

Wederom was het weer heerlijk

Heerlijke vlaaien

Heerlijk gebak voor een aantrekkelijke prijs.

Heerlijk gebak voor een aantrekkelijke prijs.

Bestellen ging makkelijk en stond op afgesproken tijd klaar

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "