Pluspunten
Nakomen van afspraken
Mee eens dat het vervelend is dat de koerier slechts een keer aanbelt en bij geen gehoor het pakket afgeeft bij een pakketshop. Er wordt op dit moment naar alternatieven gezocht. Voorlopig blijft het raadzaam de mail met het tijdvak van levering goed in de gaten te houden. Omdat we nu hebben afgesproken dat het pakket ook mag worden neergezet bij geen gehoor, hoop ik dat er geen gang naar de pakketshop meer nodig is.
Pluspunten
zie bovenstaand oordeel
Verbeterpuntenzie bovenstaand oordeel
Pluspunten
Interessant assortiment, plezierige communicatie.
VerbeterpuntenAssortiment kan misschien iets groter.
Pluspunten
Uitstekende service, interessante, lekkere wijnen.
Pluspunten
gezellige eigenaar komt afspraken uitstekend na prima wijnen leuke korting als je abonnee bent
Pluspunten
snelle reactie
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Altijd lekkere wijnen, tegen een betaalbare prijs. Snel geleverd, zonder extra kosten.
Pluspunten
Super verpakt,super snel. PERFECT
Pluspunten
superwijn, super-Eveline! altijd direct contact, duidelijke afspraken die nagekomen worden-blij met biowijn :-)
Verbeterpuntenniets, ga zo door ;-)
Pluspunten
Prima site, simpele navigatie. Prima wijnen, enkele met een minder goede prijs kwaliteit verhouding Volkskrant tip was zeer de moeite waard
Pluspunten
Flexibele levering
Pluspunten
grote selectie aan wijnen leuke verrassingen in het abonnement persoonlijke benadering voor elke prijs een wijn
Verbeterpunten-
Pluspunten
De lekkerste biowijnen super efficiënt snel geleverd en fijn persoonlijk contact met altijd vriendelijke Eveline!!Alles is mogelijk!
Pluspunten
Bezorgtijden worden ruim van te voren aangekondigd en het is desgewenst ook goed te volgen, in prima staat verpakt en aangekomen. De kwaliteit van de wijnen is buitengewoon goed.
Pluspunten
Mijn bestelling was een cadeau. Ik kreeg persoonlijk een mail dat het cadeau op de verjaardag bezorgd zou worden, echt super! Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Iedere keer weer een verrassing - mooie biologische wijnen mét een verhaal & recept.
VerbeterpuntenEen keer alleen vegetarische recepten...
Henriette Roland Holststraat 48
3511MV Utrecht