Pluspunten
Slechts geringe reclame. Heel fijn. Goede producten.
VerbeterpuntenKwantumkorting aanbieden.
Pluspunten
Eveline Scheren geeft ook bijzonder leuke en informatieve proeverijen. Een aanrader!
Pluspunten
Zeer lekkere wijnen, goede tips en snelle levering volgens afspraak
VerbeterpuntenZo door blijven gaan. Is top!
Pluspunten
Uitstekende biologische wijnen Gevarieerd aanbod Eigen import
VerbeterpuntenBezorgkosten zijn een aandachtspunt in deze tijd waarin steeds meer "gratis" wordt geleverd.
Pluspunten
Aparte wijnen, prettige en betrouwbare informatie over de producten. Persoonlijk contact met Eveline.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Mogelijkheid om per fles te bestellen. Dan kun je wat proberen zonder direct aan een hele doos vast te zitten. Zeer plezierig persoonlijk contact. Veel deskundigheid. Beter dan bij een slijter met een 'stenen' winkel.
VerbeterpuntenGraag wat meer informatie over de mens achter de wijn. De wijnboer dus.
Pluspunten
geen specifieke
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Fantastische selectie van biologische wijnen. Bezorging aan huis, altijd conform de afspraak. We zijn al jaren vaste klant.
Pluspunten
Ruime keuze, vlotte levering, interessante tips in de beschrijving
Pluspunten
goede wijnen voor redelijke prijzen, snel geleverd en als er iets is dan is er een goede communicatie
Verbeterpunten?
Pluspunten
Afspraak is afspraak en levert kwalitietsproducten
VerbeterpuntenNog geen
Groter assortiment. Ook wat meer exclusiviteit, zoals bourgognes, Saint Emilion, Barolo, Meursault, dat soort wijnen.
Pluspunten
Wijn met een missie. Biologisch, duurzaam, liefdevol. Enorme kennis, geweldige producten, bescheiden prijzen, heerlijke persoonlijke service, topkwaliteit. Biowijnclub was indertijd een openbaring en bleek een fantastisch bedrijf dat voor ons alles, echt alles, jaar in jaar uit, goed heeft gedaan. Nu het groot begint te worden, hoop ik dat het zo blijft.
Pluspunten
Goede wijnen, niet standaard, tegen prima prijs
VerbeterpuntenLevertijd van 1 dag zou mijn inziens meer en vaker klanten opleveren
Henriette Roland Holststraat 48
3511MV Utrecht