Goede service, snelle levering

Snelle levering en mooie producten! Top

Snelle levering en groot assortiment

Groot assortiment en zeer snelle levering. Top!

Super goed en snel geholpen.

Snel antwoord op de mail en een snelle levering.

Online bestellen is makkelijk en overzichtelijk. Bestelling is op de aangegeven tijd aangekomen, netjes ingepakt.

Super makkelijk besteld! Top kwaliteit en de volgende dag in huis!

Ik bestel hier vaak, altijd goede service, altijd kwalitatieve topproducten! Absolute aanrader!!!

Super goede, snelle service en hele fijne producten!

Snelle service!

Groot assortiment en snel geleverd. Eerste keer dat ik hier een bestelling plaatste.

Nette service!

Bestelling was snel binnen en netjes verpakt! De site is heel duidelijk en prijzen netjes

Geweldig top bedrijf, ben altijd heel tevreden en wordt er ontzettend goed geholpen!

Snelle levering en perfecte communicatie

Zelfs buiten openingstijden reageerden ze heel snel op mijn mail. Ik was blij verrast met deze duidelijke communicatie!

Geweldig!

Voor mij is 10 For Nails de beste groothandel die er is op nagelgebied. Wat ik ook nodig heb, Helene en haar meiden staan altijd klaar om te helpen en mee te denken. Ik woon in de buurt, dus hoef ik bijna nooit online wat te bestellen en ga ik altijd langs voor mijn nagelspullen. Ik heb bijna al mijn workshops en opleiding hier gevolgd en kan altijd op de deskundigheid van 10 For Nails rekenen wanneer ik vragen heb. Kortom: 10 For Nails is de beste!!!

Zeer vriendelijk ontvangen en een geweldige service gekregen

Vanochtend voor het eerst bij “10 for Nails” geweest. Heb mijn nagels een paar keer in een salon laten doen, maar bedacht dat ik dit ook zelf wel kan. Na een zoektocht op internet en nog niet goed weten wat ik allemaal nodig had, ben ik terecht gekomen bij “10 for Nails”. Werd zeer vriendelijk ontvangen, kreeg alle tijd om rond te kijken, kreeg alle informatie en uitleg over wat ik nodig heb en hoe ik te werk moet gaan. Ook wanneer het mij thuis niet lukt of er gaan iets niet goed is mij verzekerd dat ik altijd kan terugvallen op de expertise van “10 for Nails”. Bij deze wil ik iedereen laten weten dat een bezoek aan “10 for Nails” zeker de moeite waard is. Bedankt!!

Na mijn idee had het wel als brievenbuspakketje gekund,maar daar doe ik verder niet moeilijk over Het was verder goed verpakt en snel geleverd.

Altijd super snel geleverd en een extra cadeautje

Top levering

Kom ik thuis is mijn pakketje bezorgd. Kijk ik ik het doosje, het is net een feestje! Super leuk verpakt goede informatie erbij. Wat een leuke ervaring!

Snelle levering, erg mooi verpakt en heel persoonlijk ! Plus nog een kadootje, altijd leuk !

Snel geleverd, goed verpakt en goed product. Ook nog een leuke kleine attentie in het pakketje.

Super. Nieuwe bestelling volgt

Top service!

Klantvriendelijk! Fijne producten!

Ik heb altijd de rubber Top Gel van jullie. Wat mij verbaasde is dat dit kleine flesje niet als brievenbus pakketje verzonden kan worden. Ik betaal dus voor 1 flesje ruim 28,00 dat vind ik veel. Verder is het personeel vriendelijk en het product goed.

Fijn in de omgang en goed advies

Ik doe enkel mijn eigen nagels en heb daarom niet heel vaak spullen nodig, maar ik ben al 6 jaar klant en altijd word ik vriendelijk en goed geadviseerd. Goede kwaliteit materialen tegen prima prijzen.

Top service!

Een product was niet op voorraad, netjes mn geld terug gekregen en een ander (beter) product gekregen. Perfecte en persoonlijke service!

Alles prima in orde

Mooi verpakt en op tijd geleverd. Alles prima in orde

Super klantvriendelijk!

Ik heb zowel in de webshop als de winkel ervaring. Ik ben super tevreden over de service. Had niet beter gekund!

Ben zeer tevreden, snelle levering.

Netjes verpakt en geheel aan mijn wensen voldaan,

Ceramstraat 3 A

5013 BB Tilburg