De bestelling

De bestelling was de volgende dag binnen daar was ik heel blij mee

Fijne persoonlijke service

Goede producten! Ik had een grote bestelling geplaatst en kreeg er een fijne perfecter gratis bij!

Ik heb nu een aantal keer besteld en het is altijd netjes ingepakt, komt optijd binnen en het klopt altijd. En het kleine presentje bij elke bestelling maakt het nog leuker.

netjes, duidelijk en snel

Eenvoudig te bestellen en een snelle levering.... TOP

Uitstekende producten en service

Wederom een uitstekende ervaring. Goede producten en bezorgd op de afgesproken dag, met een duidelijke uitleg hoe ik t product moet gebruiken. Kreeg er nog een leuk cadeautje bij, waarvoor mijn hartelijke dank.

Bestellen en de volgende dag in huis !!

Besteld en de volgende dag in huis. Goed verpakt en zeer attent omdat er een klein cadeautje in zit. Is iedere keer weer een verrassing.

Super bedrijf

Super bedrijf die mij vanwege de grote afstand ook altijd telefonisch goed adviseer!!

Goede service, alle vragen die je hebt kan en mag je stellen. Passend advies en vriendelijk personeel

Bestelling was goed en snelle levering

Ik ben erg tevreden met de bestelde artikelen en er was een snelle levering...ga zeker nog vaker bestellen

Kwaliteit service

Super leuke gezellige dames, mega veel keuze en goede service.

Je wordt altijd netjes geholpen.

Je wordt altijd netjes geholpen.

Top !

Snelle reactie snelle levering!

Hele fijne professionele hulp!

Mijn ervaring bij 10 for nails is heel positief. Geen vraag is te gek en ze denken in alles met je mee! Reageren snel en kundig en geven goede adviezen. Ik shop hier met plezier!

Nette service;-) Thank you ladies Gr NailsByDietje

Fijne website, goede service en snelle levering met presentje! Ook voor vragen goed bereikbaar.

Goed de opleiding is super en dnelle verzending

Deskundige mensen je word gehoord dat vind ik erg belangrijk als er iets is kun je de docente en de groothandel altijd bereiken en staan ze met raad en daad voor je klaar

Snel. Overzichtelijk en goed geregeld

Heel positief

De website is ontzettend duidelijk en alles is gemakkelijk te vinden. Ik had TFN gellac besteld, jammer genoeg was er 1 lak die niet naar behoren functioneerde. Deze was deels hard geworden. Hiervoor heb ik contact opgenomen per e-mail met foto's van de lak met de vraag wat we hiermee kunnen doen. Voor dat ik het wist kreeg ik bericht terug dat ik een nieuwe lak zou ontvangen! Ontzettend fijn natuurlijk. Ik ben blij dat ik jullie gevonden heb :)

Helemaal top!

Prima verpakt en snel geleverd

Prima, niets op aan te merken

Uitstekende service

Goede service bestelling stond snel klaar voor ophalen voor herhaling vatbaar super

Snelle levering, met zelfs een presentje/extraatje erbij in.

Snel verzonden en helemaal, zoals ik verwachtte

Echt hele vriendelijke dames. Zo fijn

Snel vriendelijk goede prijs

Prettig winkelen en goed hrholpen❤

Ceramstraat 3 A

5013 BB Tilburg