Prima maar informatie op de site is niet volledig.

Prima en snelle levering, maar door onjuiste/niet volledige informatie op de site verkeerde producten gekocht. Dit bleek pas nadat ik contact met 10 for Nails had opgenomen.

Leuke lessen, goede service, goede producten en altijd gezellig

Goeden service en snelle levering

Top kwaliteit en snellen levering!

snel verzonden.

snel verzonden en nog een kadootje toe

snelle verzending en prima product

Goede kwaliteit en top service

Ik heb een hele goede ervaring met de service van 10fornails. Voor vragen kan je altijd terecht. Ik haal altijd producten voor biab nagels en is altijd goede kwaliteit

Heel professioneel.

Goed materiaal en snelle levering.

Snel en netjes

Nagelstickers besteld. Netjes verpakt en de volgende dag al in huis. Top!!!

Snel en goed geleverd

Duidelijke site en snel bezorgd. Tevens een ontzettende leuke attentie erbij.

Super fijne service

Altijd fijn geholpen in de winkel als in de webshop. Goede producte snelle levering en altijd een klein presentje bij de bestelling.

Ik ben altijd wat huiverig van bestellen via internet. Ik zie het liever met eigen ogen. Misschien ouderwets maar ik moet zeggen het was prima, snel en netjes.

Super snelle levering en nog een leuk presentje erbij

Goede producten en snelle levering

Superrrrrr service en bij het niet op voorraad zijn van een artikel wordt er goed meegedacht voor eventueel een alternatief

Altijd super!

Bestellingen zijn altijd keurig op tijd en met zorg ingepakt mét een leuk cadeautje erbij!

Zeker aan te bevelen

Fijne producten en snelle levering. Ik ben er echt heel tevreden over.

Snel geleverd, netjes verpakt en een leuk cadeautje erbij (Daar worden we altijd blij van)

Na bestelling laat in de avond stond mijn bestelling al 10.00 uur klaar. Top!

Goede vriendelijke ervaring.!

Super vriendelijk, online besteld om af te halen kon de dag erna meteen. Ook werd ik getipt dat als je iets niet wist je gewoon mocht bellen of mailen

Oke

Gewoon iets opgehaald..

Goede en snelle service

Hebben nog netjes gebeld of mijn bestelling wel klopt, omdat ik een ander merk nagels had besteld. Ik had 4 tips besteld en 1 tip was van een ander merk, wat ik dus niet goed had gedaan. snel geleverd ook en als verrassing een kleinigheidje toegevoegd als bedankje voor de bestelling

Fijne service

Producten zijn geweldig en de service maakt het helemaal af! Top.

Voor herhaling vatbaar

Goed en snel geleverd en nog een cadeautje erbij, altijd leuk.

Behulpzaam en vriendelijke

Super fijn geholpen en zal het zeker aanraden

Ceramstraat 3 A

5013 BB Tilburg