Vriendelijk je word goed geholpen

Altijd tevreden, fijne producten en levering is altijd top!

Mijn bestelling stond binnen een uur klaar om afgehaald te worden! Goede uitleg gekregen en super vriendelijk !

vriendelijk en goede service en kwaliteit

Goede kwaliteit en hele goede service en vriendelijk. Staat voor je klaar met advies en hulp

Altijd top!

Ik ben vaste klant 3 jaar geleden, ik krijg altijd goede advies van de meiden en dat is heel fijn!

goede service

de bestelling stond snel /op tijd klaar om afgehaald te worden

Net als altijd, netjes geholpen. De beste nagelgroothandel tilburg.

Altijd vriendelijk

Altijd even vriendelijk en goed advies!!

Overzichtelijke site en snelle levering.

fijne service en snel geleverd

blij met de producten, goed van kwaliteit. bij niet voorraad geld in zakje bij bestelling retour gekregen! Fijne service ga zeker nogmaals bestellen!

Snelle levering en fijn product qua gebruik pas paar dagen geleden gebruikt dus nu kijken of houdbaarheid goed is

Netjes afgeleverd was voor mn kleindochter en ze is er super.blij mee

Super snel service! Staat netjes ingepakt klaar bij het ophalen. Kom al jaren met veel plezier in deze groothandel. Bedankt weer Helene!

Super bedrijf en betrouwbaar

Super snelle bezorging Kunnen andere bedrijven wat van leren. Zij doen er ook een leuk presentje bij wat super aardig is. Super hoor Ga beslist vaker bij jullie bestellen. Groetjes sandra uit Julianadorp

Goede service, klantvriendelijk

Fijne producten, zeer klantvriendelijk

Great!

Was moeilijk om keuze te maken tussen de zoveel mooie kleuren! Haha Maar wie weet na deze uitprobeer sessie zal ik de andere kleuren bestellen!

Super kwaliteit en service

Goede service waarbij ze meedenken met je! Ik kom zeker terug

Fijn dat het zo snel binnen was,ook veel info omtrent levering op hotmail,volgende keer bestel ik weer bij jullie,ben heel tevreden

Perfecte service!

Blij met de goede kwaliteit van de producten en de service is top, snel bezorgd, netjes verpakt en zelfs een cadeautje bij je bestelling!

Hele snelle levering. En een hele leuke verassing erbij. 10 for nails bedankt voor de goede service.

Toppie gewoon

Super tevreden

goed product snel verzonden leuk kadootje erbij!

Top!!

Hele mooie stripers en steentjes

Wel jammer dat als er staat "goedgevuld zakje" dat er dan maar ongeveer 10 steentjes inzitten.

Alles netjes geregeld !!

Ondanks de kleine bestelling, word er gewoon een kaartje bij geschreven met een advies inclusief een vergelijkbaar kleurnummer. Top vind ik dat !

Goed advies en producten zijn kwalitatief zeer goed.

Al jaren niet meer zelf genageld waardoor ik alles had verkocht. Door corona toch maar weer een startset aangeschaft. Omdat het lang geleden was een duidelijke uitleg erbij gekregen en idd ik kon meteen weer aan de slag.

Ceramstraat 3 A

5013 BB Tilburg