goede snelle levering

goede snelle levering goed product

Topsjop

Goede snelle levering,leuke prijs, kwaliteit

Makkelijk, snel en prima !!

Snel gevonden wat ik zocht, duidelijke website en vandaag besteld morgen in huis. Keurig verzorgd als pakketje.

fijn bedrijf aardig meiske

fijn bedrijf snelle levering komt afspraken goed na

Prima service!

Gewoon goede webwinkel

Levering volgende dag zoals afgesproken.

Veel keuze

Goede omschrijving van de verschillende soorten

Geen problemen en snelle bezorging!

Alles verliep vlekkeloos en bezorging was snel!

Snel levering en goeie dienst na verkoop

Heb al heel veel besteld . Nooit problemen gehad met de snelle levering .

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

Top snel thuis

goede service

aanbieden van alternatieven

uitstekend

prima,snel en bij vragen een snel en degelijk antwoord

Super ervaring.

Was iets niet op voorraad. Kreeg meteen mail met andere opties die wel voorradig waren. Super sjop!! Snelle levering.

Prima Sjoppie!

Goeie producten. Zag vrijwel meteen resultaat, na strooien van granulaat.

Snelle juiste levering

Prima winkel

Goede snelle communicatie, er was in mijn geval een product niet op voorraad, er werd dezelfde dag nog over gemaild, vervangend product aangeboden of bedrag retour, prima!!

Uitstekende service, veel keus

Bij de bestelling kan je gewoon aangeven hoe je het bezorgd wilt hebben. Je kan kiezen voor ophalen of leveren en dan wel of niet bij de buren afleveren. Eventueel tegen meerprijs in de avonduren. Ideaal! Bovendien kan je gewoon bestellen als gast, ik word gek van iedere site die wil dat je een account aanmaakt, ik bestel het dan gewoon ergens anders. Hier geen probleem! Er was iets niet duidelijk over mijn bestelling, ik kreeg netjes een mail met verschillende oplossingen waaronder mijn geld terug. Super! Ik wil zelf kunnen kiezen in plaats van dat zij doen wat zij denken dat het beste voor me is. Als ik nog eens iets nodig heb bestel ik het hier, en dan maak ik meteen een account aan. Topbedrijf, persoonlijke service.

Fijne service snelle levering

kan niet beter

nooit problemen

Top! snelle levering, goede service, super aardig en behulpzaam personeel!

Top! snelle levering, goede service, super aardig en behulpzaam personeel!

Uitstekend omdat ze me prima geholpen hebben.

Ondanks dat het bestelde product niet op voorraad was, hebben ze hier een prima oplossing voor aangeboden. Ook de persoonlijke touch die aan de oplossing gegeven werd wordt zeer gewaardeerd ;-)

Jammer

Bestelde artikelen niet meer leverbaar helaas

Uitstekende service

Ik had een product met spoed nodig terwijl 1 van mijn producten in desbetreffende bestelling over een paar dagen zou aankomen. Snel contact opgenomen met desjop, bijbetaald voor een extra bezorging en ik had mijn product de volgende dag in huis.

Na een verkeerd geleverd product alsnog de juiste geleverd.

Snelle service. Goede communicatie!

Een artikel zou net een dag later komen. Hier hebben ze netjes over geïnformeerd. Alle artikelen waren netjes verpakt en kon ik meteen gebruiken. Echt een aanrader!

Hurksestraat 64

5652 AL Eindhoven

Over DeSjop.nl

Wij zijn een Tuinwinkel voor de hobby kweker en gespecialiseerd in complete kweektenten en alles voor het kweken van groenten, kruiden en microgroenten, van Kweekverlichting tot plantenvoeding. We streven naar 100% tevreden klanten. Snelle levering en goede service!