Easy ordering and quick delivery

Easy ordering and quick delivery, a good overall service.

Perfect prima

Heb je vragen over iets . Vraag het en je krijg altijd netjes antwoord..en prima service

Groot aanbod en snelle levering.

Alles wat we nodig hebben vonden we gemakkelijk op desjop.nl. De dag na bestelling was onze bestelling al geleverd. Zeer goede opvolging en vriendelijk. Zeker een aanrader.

Quick delivery

Good site grtz

Groot assortiment, qua levering wordt je goed op de hoogte gehouden.

Goedkoop, kwaliteit en snel!

Na lang zoeken en vergelijken, mijn producten via sjop.nl gekocht. Beste prijs, producten van hoge kwaliteit en een snelle levering! Aanrader!

Bestelling en levering keurig afgewerkt

Bestelling en levering keurig afgewerkt

Vlotte, snelle en correcte transactie.

Reeds eerder besteld hier en steeds hetzelfde, vlotte, snelle en correcte transactie.

Formidabel!

Goede info bij de producten, eenvoudig bestellen & snel geleverd!

Goede producten en snelle levering

Ik heb een top ervaring met DeSjop.nl gehad !!!

De bestelling altijd snel

Altijd leuk

Gewoon de beste.

Toppie

goede producten, snelle levering

goede producten, snelle levering

Bliksemsnel

Super snelle levering, product exact beschreven als het is. Top

Erg tevreden

Prima en betrouwbare webwinkel die alles heeft en snel en netjes verzend. 5 sterren dik verdiend !

Snelle service en kwalitatieve producten

Dit was voor de 2e keer dat ik hier iets bestelde en omdat ik bij andere soortgelijke webshops (helaas) ook wat bestellingen uit heb staan was ik erg verbaasd dat de bestelling ook binnen 5 werkdagen binnen was. Bij bijna alle andere firma's duurt het echt al weken en verschuilen ze zich allemaal achter de corona crisis dat het zo lang duurt (sommige al meer dan 4 weken). Desjop laat zien hoe het wel moet, mijn complimenten.

Snelle levering en goed verpakt

Gewoon top snel geleverd track en trace alles gewoon goed

Snel, correct en (top-)kwaliteit :D

Snelle levering, alsook de backorder bestellingen. Goede communicatie, en kwalitatieve producten!

Snel en correct

Duidelijke site. Na betaling snelle verzending. Goed verpakt voor transport. Alles correct verlopen. De eerste 'test'-microgroentjes zijn lekker!

Goeie service,snelle levering

product voldoet aan mijn verwachting en goed van prijs!

Top service, snelle & anonieme levering.

Zoals altijd, snelle bezorging en perfecte levering. Ook dienst na verkoop is top!

Na een paar slechte ervaringen met online growshops en eindeloos aan het lijntje gehouden te worden had ik bij mijn bestelling gevraagd indien er zaken niet onmiddellijk leverbaar waren mij eerst op de hoogte te brengen. Bleken er toch een paar artikelen niet op voorraad; ik werd gebeld en we beslisten samen alternatieve artikelen, verschil werd netjes teruggestort en bestelling werd de dag erna geleverd, dat noem ik nu eens service. Waren ze allemaal maar zo.

Hurksestraat 64

5652 AL Eindhoven

Over DeSjop.nl

Wij zijn een Tuinwinkel voor de hobby kweker en gespecialiseerd in complete kweektenten en alles voor het kweken van groenten, kruiden en microgroenten, van Kweekverlichting tot plantenvoeding. We streven naar 100% tevreden klanten. Snelle levering en goede service!