De beste (online)shop punt!!!

Al verschillende keren besteld bij desjop en altijd was ik zeer tevreden. Enorm snelle respons op vragen via mail en nog snellere afhandeling van de bestelling. Volgende dag geleverd zelfs op zaterdag. De beste sjop in tegenstelling tot vele andere onlineshops.

Snel en in orde

Heel snel ondaks covid-19

Vriendelijke en behulpzame mensen

Dit zijn vriendelijke en behulpzame mensen. Toen ik bijv. de verkeerde ijkvloeistof had besteld werd ik gewaarschuwd en ze hebben mijn bestelling veranderd. Ik voel veel sympathie voor deze webwinkel. Ik blijf zeker trouwe klant.

Snel en foutloos

De prijs was veel lager dan elders, de levering snel en foutloos. Goed werk :)

Snel en betaalbaar

Okay

top seller

alles netjes ingepakt en op tijd geleverd

Snel geleverd goed product

Goed geregeld

De Sjop is het beste tuincentrum van Nederland!

Dit tuincentrum verkoopt alleen maar topkwaliteit voor een zeer nette prijs. De website is duidelijk en de bezorging is met Post NL. En de service is geweldig!

Één aanrader desjop.uitmuntenede klantenservice.

Ben zéér tevreden . Staan meteen klaar,goede service,met dank aan Patricia.. ben al jaren klant..

Zeer snelle levering

Zeer tevreden ik raad iedereen de Sjop aan

Snelle service, goede kwaliteit en mails worden snel beantwoord

Prima ervaring, snelle reactie op een vraag en verpakking/verzending dik in orde.

zwaar ok

tot nu toe alles ok

perfekt

Everything was good again, fast delivery nice communication.

Zeer tevreden over de snelle service

Jullie hebben mij direct op de hoogte gebracht van eventuele vertraging. En jullie hebben er alles aan gedaan om mijn volledige bestelling zo snel mogelijk aan mij te bezorgen

geleverd wat er besteld was

er werd op de aangegeven tijd geleverd wat ik besteld had, prima actie

Discreet, snel en betaalbaar.

Ik was op zoel naar materialen voor mijn binnentuin. De sjop had een ruime keus, waardoor ik alles in 1 keer kon bestellen. Snelle levering, discreet en goed verpakt.

Goeie service

Zeer vlot geholpen en met de nodige uitleg . Ook de levering naar België was de dag erna bezorgd.....super ik ben zeer tevreden en zal hier zeker nog kopen . Groetjes uit België

Sedert jaren positieve ervaringen.

in 1 woord : TOP!

Top and fast delivery

Very fast shipping and delivery !

Denken met je mee en als iets niet voorradig blijkt te zijn heb je heel snel je geld terug.

Na bestellen bleek het product niet op voorraad te zijn. Na vrijwillig nog even te hebben gewacht hebben ze mij bericht dat ze geen zicht hebben op hoelang het nog zou gaan duren, dus hebben ze mij geadviseerd elders te bestellen. Ik had de volgende dag mijn geld terug op de rekening. Volgende keer bestel ik gewoon weer bij hun!

Snel verzonden, algemeen goede ervaring, bestel er zeker weer.

goede service

snelle levering zoals afgesproken thx deSjop

Top sjop.

Hurksestraat 64

5652 AL Eindhoven

Over DeSjop.nl

Wij zijn een Tuinwinkel voor de hobby kweker en gespecialiseerd in complete kweektenten en alles voor het kweken van groenten, kruiden en microgroenten, van Kweekverlichting tot plantenvoeding. We streven naar 100% tevreden klanten. Snelle levering en goede service!