Snelle concrete levering

Jammer van de verzendkosten maar verder prima

Goed.

Makkelijk te bestellen, product werd zeer snel geleverd. Ik ben er blij mee :)

Super snelle service

Snelle, correcte levering conform afspraak en verwachtingen.

Zeer goed en snel

prima sjop

goed aanbod, goede prijzen en service

Product zoals beschreven en snelle levering

Goede kwaliteit en vlotte levering

Goede service en prijs

Via mail mijn vragen beantwoord en goederen vlug geleverd na bestelling. Je kan het mss elders goedkoper vinden maar voor de service betaal ik graag ietsje meer.

Slecht. Een deel vd bestelling is niet geleverd....

Slecht. Een deel vd bestelling is niet geleverd.... Toch 1 ster. spullen waren netjes verpakt en op tijd binnen. Update: De spullen die ik dacht te hebben besteld zijn abusievelijk nooit besteld en al helemaal niet afgerekend. Uw afhandeling van deze kwestie geeft mij het vertrouwen dat, mocht er in de toekomst onverhoopt toch iets niet in orde zijn, dit correct zal worden afgehandeld. excuses voor de eerdere slechte beoordeling

Snel en vlotte levering

Uitgebreid gamma en geen gedoe.

Al jaren prima sevice

Smiley

Prima kwaliteit en zeer snel geleverd.

Kweektent wordt bij ons niet voor kweken gebruikt, maar blijkt ook perfect geschikt om de kussens van de lounge set in de schuur op te bergen en te beschermen tegen vuil en stof. De kussens zijn groot en dik en passen perfect in de kweektent. Erg blij mee.

vlotte levering, ruim aanbod producten

top

Geweldig bedrijf

Snelle levering en houden je altijd op de hoogte.

Ik had een bestelling gedaan en per ongeluk een verkeerd artikel toegevoegd aan mijn bestelling, dit had de dag erna maar gezien op de bevestiginsmail van de bestelling. Heb dit ook laten weten aan hun klantenservice en werd direct op gereageerd en het betreffende product werd netjes aangepast door hun. Ook als je vragen hebt of info nodig hebt over een product antwoorden ze heel snel. Het was mijn eerste bestelling via hun, maar mij zien ze zeker terug. Doe zo verder de sjopteam!

top

Easy peecy

Snel en makkelijk.

Word zeer goed opgevolgd

er was iets niet in de chop. werd er netjes over gebeld en of ik wilde er op wachten of een andere keuze te maken. super tevreden !!!

supersnel

Supersnelle bezorging, goed ingepakt. Volgende keer weer hier bestellen.

Goed, snel, op tijd

Niks op aan te merken, zoals t hoort

Goede Winkel/site!

Goede winkel/site! Ook erg coulant wat betreft een fout van mijzelf op een vorige order! Werd kosteloos opgelost!

Perfecte klantenservice, snelle levering

Zeer tevreden, doe zo verder!

Hurksestraat 64

5652 AL Eindhoven

Over DeSjop.nl

Wij zijn een Tuinwinkel voor de hobby kweker en gespecialiseerd in complete kweektenten en alles voor het kweken van groenten, kruiden en microgroenten, van Kweekverlichting tot plantenvoeding. We streven naar 100% tevreden klanten. Snelle levering en goede service!