goede service, goed behandeld

Pluspunten

Betrouwbaar, snelle levering, duidelijke en overzichtelijke pagina's, de keuze die je kan maken is ruim voldoende

zou het nu even weten,

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk, relatief snelle levering, deftige prijzen, uitgebreide keuze

Het is ronduit hatelijk om iets te bestellen, onmiddellijk te betalen en dan later mail te krijgen dat het niet in stock is!!! Ik zou nooit ter plaatse naar jullie winkel gaan of zou denk ik zwaar teleurgesteld van een kale reis terugkeren!!! Tent compleet is helemaal niet zo compleet en vergezeld van brolcomponenten: broltimer die niet past in m'n stekkerdoos, afzuiger heeft geen aardingsdraad, buis is te kort voor mij, geen goedkope ph/ec meter meegeleverd, de ledlamp heeft zelfs geen aan uit knop enkel flowerbooster, stekker erin en lamp staat aan, je kan ze dus niet handmatig uitzetten tenzij je de stekker uittrekt. Over de lamp stel ik mij ernstige vragen, ziet eruit als goedkope Chinese brol; zal er een keer mee draaien en erna waarschijnlijk verkopen en een Kind lamp kopen. Wat men beweerd dat men hoogwaardige leds uit de VS en duitse componenten gebruikt denk ik is pure zever, zal de lamp eens openvijzen dan weet ik het direct. De lamp bevat 6 blazers die vanaf het aanzetten al volle bak blazen, dan zijn de leds toch nog niet warm? Extreem weinig info op jullie site ivm ledlampen, zodat je eerst nog ergens anders info moet zoeken! Tip zet bij de tent compleet zeker onderaan dat PH/EC meter nog bijgekocht moet worden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwaliteit van de producten is niks op aan te merken

Verzendkosten zijn absurd hoog wat in 1 doos past hoeft niet in 4 en dan verschillend verstuurd worden , beetje jammer

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel eerlijk en correct

Geef op u website aan of het product er wel is of niet op voorraad is. Voor de rest 100%

perfect, definitely recommended

Pluspunten

Ik kreeg geen kopie van het factuur bij m'n bestelling

voldoende, een redelijke ervaring

Hurksestraat 64

5652 AL Eindhoven

Over DeSjop.nl

Wij zijn een Tuinwinkel voor de hobby kweker en gespecialiseerd in complete kweektenten en alles voor het kweken van groenten, kruiden en microgroenten, van Kweekverlichting tot plantenvoeding. We streven naar 100% tevreden klanten. Snelle levering en goede service!