Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Gloeibuis buis besteld nordic fire. Mail contact perfect. Bestelling perfect. Dag erna al binnen. Perfect. Mijn adres voortaan om te bestellen. Theo jacobs
16 November 2024
Theo
Gennep
Alleen maar lof! Betrouwbaar, vriendelijk, vakkundig, netjes, mooi resultaat en voldoen helemaal aan onze verwachtingen, heldere afspraken, de service is grandioos. Samenvattend: Topbedrijf! Dank jullie wel Cornelis en Richard.
9 October 2022
Familie Stam
Warmenhuizen
Bakkerkachels , heeft bij ons een kachel geplaatst met rookkanaal. Ze werken super netjes ,hebben alles mooi afgewerkt, denken met je mee en zijn erg vriendelijk. Aanrader!!
8 October 2022
Robert
Anna Paulowna
Spijtig dat sommige artikelen, te duur zijn wegens verzendingskosten.
24 March 2020
Etienne
B 9340 Oordegem LEDE
toppers.
23 March 2020
AJ
Drachten
Ondanks dat niet alles in een keer goed is gegaan, hebben de mensen bij BakkerKachekls het super opgelost, ik ga hier vaker kopen.
20 March 2020
Loek Claessens
Bocholtz
Prima site prima service prima producten
15 March 2020
Robert
Onderdendam
vlotte verzending naar belgie, goed verpakt
10 March 2020
Snel en goed geleverd
8 March 2020
Tjeerd
Nijeholtwolde
De kwaliteit van mijn Stovax haardhandschoenen is beter dan verwacht. Door de lengte passen ze ver over de polsen, de pasvorm is goed en ze zijn opvallend hittebestendig. Echt een aanrader.
22 February 2020
Frans
Warnsveld
Prima spullen, goed verpakt, levering zoals afgesproken
17 February 2020
Bart
Fijnaart
Website op mobiele tel wat lastig en onzeker
16 February 2020
T
Brals
Haardhandschoenen besteld. Netjes via postnl op het juiste tijdstip bezorgd, alleen niet zoals aangegeven in de brievenbus, doch in het "houthok", waardoor we er te laat achter kwamen dat het pakketje bezorgd was. De Stovax haardhandschoenen zijn perfect. Je kan er het hout zo mee in de brandende kachel leggen, zonder dat de handschoenen in de brand vliegen. Ook doen ze het goed als "ovenhandschoen:.
16 February 2020
LJ
Breda
Even moeten wachten omdat de schouwklep niet op stock was maar we zijn daarvan direct op de hoogte gebracht. Wanneer het product weer op stock was hebben wa alles netjes ontvangen.
25 January 2020
Johan
Hever
Vandaag besteld, morgen geleverd. Keurig verzorgd.
15 January 2020
Ron Wessels
Hulshorst
Wat kachel koord besteld voor onze Invicta kachel, snel geleverd, netjes verpakt en geleverd. Prima aftersales service ook tot zover met retour sturen.
29 December 2019
Joash
Dedemsvaart
Prima ervaring in deze shop. Ondanks de kerstdagen was het kachelkoord snel geleverd. Zou een dag eerder komen echter is dat te wijten aan PostNl, maar dat is geen verrassing rond de feestdagen.
29 December 2019
Erik
Woudrichem
Kachelkoord hier besteld. Fijn dat hiervoor geen leveringskosten zijn boven de € 10 orderbedrag. Ik had verwacht dat het koord in een enveloppe in de brievenbus zou worden geleverd, maar werd toch in een (veel te grote) doos geleverd via postnl. Volgens mij kan de prijs nog wat lager zijn als het product als brievenbus pakketje wordt geleverd.
22 December 2019
F
Lopik
Netjes verpakt vlotte levering ,zeer tevreden
16 December 2019
Zeer goed!
12 December 2019
Gary
Den Haag
M’n ruit van de kachel was gebarsten, op de site gekeken en was een duidelijke uitleg hoe op te meten. Na het plaatsen van de bestelling binnen 2 dagen in huis en was netjes en goed verpakt. Op de Met de exacte zoals opgegeven . Kan niet anders zeggen dat heel erg tevreden ,ook met de reactie van een vraagstelling via de mail netjes en duidelijk, een dikke 10 !
11 December 2019
Remco
Joure
snel en korekte levering
10 December 2019
Guy
Geel
Besteld, en, zeer snel de bestelling geleverd zoals die besteld was, zeer aanbevolen
8 December 2019
Dimphie van Dijk