Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Bestelling geplaatst op 12.07.21,nog niets ontvangen! Al 5 keer gebeld, geen antwoord! 4 tickets gestuurd, geen antwoord! 3 mails gestuurd, geen reactie! Maar ze hebben eindelijk de verkeerde persoon te pakken! Desnoods rij ik van België naar hun bedrijf! Maar mijn bestelling moet en zal ik hebben, want zij hebben mijn geld!!
2 August 2021
Peter
België
Al 2 weken aan het wachten op mijn bestellen terwijl op de site staat binnen 2 werkdagen verstuurd… Ik kan geen contact met ze krijgen, telefoon nemen ze gewoon niet op en op mail krijg ik geen reactie… NIET DOEN dus Ik ben bang dat ik mijn geld gewoon kwijt ben
1 August 2021
Jessie
Venray
Bestelling en ontvangst liep vrij ok, levering langer dan beloofd en dat lag aan hen, niet pakjesdienst. Maar ik wou retourneren en krijg géén reactie. Ze negeren mij compleet. Ze leven de wettelijke regels dus niet na.... Ik bestel er nooit meer.
13 December 2020
H
België
Afgelopen woensdag voor 14.00 2 hoodies besteld nog geen track en trace gehad zeer slecht je zou toch verwachten dat je het krijgt geen reactie op mails slecht te bereiken nemen niet op met telefoon dit is echt de laaste keer dat ik wat bestel bij dit bedrijf
11 December 2020
Lewis
Zoetermeer
De pulls worden heel rap geleverd De maten komen overeen met de aangegeven grote
15 October 2020
Adelheid
Oostende
ik heb een verkeerde bestelling gekregen, ik probeer contact te krijgen maar er wordt niet gereageerd. Tevens kwam de bestelling ook 4 dagen te laat.
12 October 2020
Chelsey Mersman
Utrecht
De artikelen waren snel binnen. Maar de maat was niet goed. Ik kon géén contact krijgen (mail niet en telefonisch niet) om het te retourneren. Nu het toch maar terug gestuurd. Hopelijk mijn geld wel retour. Maar dat is nog afwachten.
7 October 2020
Annelies
Nijverdal
Goede kwaliteit
3 October 2020
Christel
België
Ik bestelde 2 tik tok truien bij WhatTheShirt... Deze kwamen op de afgesproken dag binnen. Alles verliep soepel en de truien zijn van goede kwaliteit!
19 September 2020
Monique
Best
Het shirt kwam binnen wanneer we gehoopt hadden en voldeed helemaal aan onze verwachtingen.
19 September 2020
Danielle
Rotterdam
Speciaal besteld door de 2-dagen leverservice, dewelke er uiteindelijk 26 werden... Eerst werd er later verzonden door een overname, dan weer was mijn bestelling vergeten, .... op mijn laatste e-mail met vraag voor een terugbetaling kreeg ik geen reactie, iets later ontving ik wel een verzendbevestiging... opeens was het toch mogelijk om onmiddellijk te verzenden... Ik bestel hier nooit meer!
15 September 2020
Natalie
Antwerpen
Drie hoodies besteld van TikTok. Mooi en degelijk materiaal. Wel 10 dagen ipv 2 dagen op mijn bestelling moeten wachten. Geen respons op e-mail die ik na een week wachten stuurde. Je krijgt wat je vraagt, maar moet geduld oefenen…
14 September 2020
Kelly
Gent
Mijn pakket werd nooit aangekomen en het is moeilijk zij te contacteren. Did is het slechtste site ooit. Report did overal.
14 September 2020
Thineau
Amsterdam
Op de website staat dat bestellingen binnen 2 werkdagen verzonden worden. Ik kreeg pas na 10 dagen een mail dat het verzonden zou worden. Daarna weer dagen wachten, maar pakket kwam niet bij PostNL aan. Telefonisch geen contact gekregen en ook op het whatsapp-bericht kreeg ik geen reactie. Wel een dag later weer een mail dat het pakket klaar was voor verzending. Uiteindelijk heb ik het pakket na 17 dagen ontvangen. Product zelf was prima.
31 August 2020
TM
Leiden
Bestelling geplaatst en dan weken in het ongewisse gelaten. Verzending binnen 2 werkdagen wordt beloofd. Wordt niet gereageerd op mail of klantendienst. Uiteindelijk na 5 weken! via shirt-discounter wel meteen geholpen en bestelling alsnog ontvangen.
30 August 2020
Kn
België
leuk shirtje besteld en snel geleverd
19 August 2020
Sam
amsterdam
Tiktok hoodie van goede kwaliteit
19 August 2020
Michael
Utrecht
Snelle levering, goede kwaliteit
14 August 2020
Gaby
Woudrichem
Aangenaam verrast door de kwaliteit van de kleding, alsook van de snelle levering. TOP!
6 August 2020
Christophe
Geraardsbergen
Bestelling gedaan in mei. Werd maar niet geleverd. Meerdere berichten gestuurd, meermaals gebeld maar geen gehoor gekregen. In Juli is de bestelling dan eindelijk geleverd. Geen goede service
1 August 2020
Kristel Marissen
Balen
Het is iets langer wachten op de levering, maar ik kreeg op tijd en stond n update. Hoodies vallen wel vrij groot uit maar zijn wel van prima kwaliteit. Vallen SUPER in de smaak bij mijn 7- en 10-jarige dochters
26 July 2020
Evi
Vreren
Ik heb al 2 juni 2 shirts besteld maar nog niks binnen heb alles al geprobeerd om contact te zoeken maar geen gehoor ik weet nu even niet wat ik moet doen...
19 July 2020
Kelly
Schiedam
Duidelijke website, doen wat er toegezegd is. Tevreden klant!
12 July 2020
roel
Oegstgeest
Snelle levering na het plaatsen van de bestelling
28 June 2020
Dimitri
Ertvelde
Ik heb geen woorden hiervoor 1 week moeten wachten en ze waren er en ze waren prachtig. De maten vallen groot uit maar niet erg hebben we er in de winter ook plezier van he
24 June 2020
Shana