Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Bestelling van 50€ nooit ontvangen! Geprobeerd om meer info te verkrijgen maar na vele malen bellen of mails sturen geen antwoord.
28 April 2020
Alessandro Blanquart
Ronse
Goede shirtjes vrouw had ik zelf 1 maat groter gekocht dan dat je normaal hebt maar het past wel maar beetje krap man klopt volgens de maat ongeveer 2 weken moeten wachten maar super blij mee
26 April 2020
Glenn Van mulder
Nijverdal
Handige site , mooie kwaliteit het is alleen jammer dat het leveren 2 weken heeft moeten duren! Het heeft ook een week geduurt l voor post nl hem ontvangen had, kan door deze tijden komen maar vind het als nog te lang. Verder wel tevreden
9 April 2020
Silke
Gasselte
Ik heb een shirt met prince besteld en een shirt met princess ontvangen. Kan gebeuren natuurlijk maar na 2 keer een ticket hierover ingediend te hebben heb ik nog steeds geen reactie ontvangen en zit ik nog steeds met een verkeerd shirt.
7 March 2020
Jeanine
Apeldoorn
Ik vond voor een goede prijs een leuke sweater voor onze zoon en wilde deze graag op zijn verjaardag geven. Op de site stond dat er binnen vijf werkdagen verzonden zou worden. Dat zou ruim op tijd zijn voor zijn verjaardag (ik bestelde op donderdag en pas een week later op zaterdag was zijn verjaardag). Ik had op de donderdag voor de zaterdag nog steeds niks gehoord dat er verzonden was dus ik belde, stuurde een app en mail (zoals aanbevolen op de site) maar kreeg geen reactie. Uiteindelijk kreeg ik laat op donderdag bericht dat hij voor verzending was aangeboden dus ik had goede hoop maar pas dinsdag na zijn verjaardag kwam de trui aan. Wij hebben die nu voor 7 euro weer op moeten sturen omdat onze zoon intussen weer naar zijn studentenstad was vertrokken en de komende weken niet thuis komt. Echt heel vervelend. De trui op zichzelf is erg leuk (al klopt de grootte van de afbeeldingen niet met zoals die op internet staat, is in het echt groter) en ik hoop dat hij er veel plezier van heeft. vr groet
5 March 2020
Eugenie van Dijck
Hilversum
Onduidelijk wanneer het pakketje binnenkomt, veranderd steeds
16 February 2020
Senna
Roermond
voor 14 :00 bestelt volgende dag thuis, nou dat was 2 weken geleden!!! Nemen de tel nooit op en via de Whatsapp reageren ze niet!!! Wil mijn geld terug!!!
16 February 2020
Gerold
Zwolle
Het lijkt erop dat mijn producten niet meer gaan komen. Wat een **********
15 February 2020
Eveline
Zwaag
Heel slecht mijn pakketjes zijn nooit toegekomen mijn geld is dus weg voor niks
30 January 2020
Samantha
Lokeren
Al tientallen keren proberen bellen en mails verstuurd. Geen reactie. Hier zit ik dan mooi vanavond zonder cadeau.
6 January 2020
Deborah
Herzele
Ik heb 10 november 2 truien besteld. Ik betaal ze dan ook en op de status staat er “geannuleerd”. Contacteren gaat niet want niemand pakt op of antwoord op mijn mails. Niks aangekregen. HIER ZEKER NIETS BESTELLEN!
6 January 2020
Ontevreden klant
Levering duurde lang en heb ook nog eens de verkeerde maat ontvangen. Heb ze meerdere keren geprobeerd te contacten door te bellen en een bericht te sturen, maar er er wordt niet gereageerd. Erg slecht. Nu zit ik met een product dat niet past.
30 December 2019
Stephanie
Almere
Zeer tevreden, mooie shirts, en goede service. Blij mee!
24 November 2019
nathalie hanen
Heerlen
Lekker zacht Snelle levering Goede kwaliteit Erg blij mee
14 October 2019
Jelte
Breda
Het product was precies hoe het er op de site zag staan. Daar ben ik heel blij mee.
6 October 2019
Tabarak
Emmerich
Mijn vriend en ik zijn erg tevreden we hebben het donderdag besteld en maandag hadden we het in huis super fijn. En de truien zitten echt heel lekker top kwaliteit❣️
1 October 2019
R
Zeist
Ik bestel een trui met datum 02/09/2019 op. Na 6 dagen krijg ik de truien aan met opschrift 20/09/2019. Ik vond dit niet erg dit kan een menselijke fout zijn maar naar 5 e-mails 3 whatsappen en 30 telefoontjes vind ik het een verschrikkelijke tegenslag dat ik morgen met lege handen naar mijn vriendin haar verjaardag ga... Ben enorm teleurgesteld jullie slogan is ‘no bull****’ eerlijk gezegd is er alleen maar bull****!
30 September 2019
Matthew
Temse
het was beetje afwachten voor de levering en de pullen hun kwailiteit was wat ik verwachte ik en mijn vriendin zijn erg tevreden
3 September 2019
maarten noppe
merchtem
3 weken moeten wachten op de bestelling. Eens we het aangekregen hebben was alles te klein. We kunnen niet terugsturen ..
31 August 2019
Zenna
Roovers
T-shirt is na ongeveer 2 weken na bestelling aangekomen. Telefonisch niet bereikbaar. Per whatsapp langzaam maar correcte behandeling.
4 August 2019
Anoniem
Noord-Brabant
Duurt lang voor het pakketje aankomt vandaag al 1 week
3 August 2019
Michalina
Maaseik
Je bestelt shirts en krijg een bevestiging niks geen verzending mail Leuke shirts maar vreemde communicatie. Verbetering: Track n Trace inzetten!!!!
3 August 2019
—
—
Niet eens gekregen wat ik besteld heb. Je neemt contact op met de firma laten niets van zich horen Kwaliteit is rampzalig 1 goede raad HIER NIETS BESTELLEN!!
25 July 2019
Jordy
België
Krijg geen gehoor via mail en telefonisch niet bereikbaar. Bestelstatus niet bekend... In het verleden hier besteld, toen nog een goede service. Hoop snel duidelijkheid te krijgen van mijn bestelling.
15 July 2019
Carmelo
Capelle aan den IJssel
Helaas zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Je besteld maandag voor 14:00 uur shirts. Krijgt vervolgens een bevestiging van je bestelling en daarna gewoon helemaal niets meer. Contact opnemen is ook onmogelijk negeren berichten + telefoontjes + e-mails. Ik raad echt niemand dit bedrijf aan, begint aardig op oplichting te lijken... Jammer nooit zal ik hier iets meer bestellen!
10 July 2019
Malissa