Snelllevering

Keurig netjes en snelle levering, helemaal top!

Digimon Gameboy advance game

Spel 23 december 2019 besteld volgende dag al binnen. Netjes en goed... Toppie dus..

Snel en goed

Correcte en snelle afhandeling. Nog nooit problemen gehad.

Prima prijzen - product alleen naar oud adres gestuurd!

Ondanks de adreswijziging die ik ver van tevoren had doorgegeven via de site werd het product op het oude adres geleverd (in een hele andere stad).

steeds snelle verzending en alles dik in orde

altijd snel verzonden en was weer in orde (army men n64)

Verkeerde megadrive game gekregen (was ook een beetje een moeilijk geval). Gameland Groningen gemaild en meteen dezelfde dag de juiste game verzonden naar mijn adres. De verkeerde game hoefde ik niet te retourneren. Top service zo houd je klanten!!! Zeer tevreden 😊

Goede kwaliteit producten en vriendelijke service

Spel voor de PS3 gekocht, compleet en in goede staat voor een goede prijs. Veel retro games en consoles op voorraad. Leuke winkel in de Steentilstraat en vriendelijke service. Aanrader!

vlotte afhandeling en snelle levering

Dit was mijn eerste bestelling en ik ben dik tevreden ik kom zéker terug als ik wat nodig heb. Ik beveel dit bedrijf aan. Top!!!!

Bestelde producten zijn snel geleverd en goed verpakt.

geweldige service

Heel snelle levering en uitstekende kwaliteit.

Gewoon Goed

Accurate beschrijving van de producten en snelle verzending. Kortom uitstekend.

Klantvriendelijk en denken in oplossingen

Klantvriendelijk en denken in oplossingen

Goede en snelle service en bezorging, klantvriendelijk.

Komen afspraken na

Blij met de al eerder bestelde adventskalenders

Goede service!

Belofte voor 3 uur besteld, volgende dag in huis kon helaas niet waargemaakt worden. De tracktrace was bij deze bestelling nutteloos omdat het per briefpost was verstuurd. Verder klopte de bestelling en de kwaliteit was goed.

Goeie kwalitijt en snelle levering

Een goeie en mooie website en goeie kwalitijt en heele snelle levering top winkel ga vaker hier mijn spellen halen

Goede service, informatie en betrouwbaar.

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.

Heel snel en effectief en top product

Heel snel en effectief en top product

Heb mijn eerste Snes spel hier gehaald, en dat zal zeker niet de laatste zijn. Top service en kwaliteit, Deze site site is zeker een aanrader voor Snes/nes spellen.

Vriendelijke service en producten zijn van goede kwaliteit

Vriendelijke service en producten zijn van goede kwaliteit

De funko pops waren goed verpakt en zijn heelhuids overgekomen.. snelle levering ook...

Snelle levering en nette kwaliteit

Geen beschadigingen op Cd's voor zulke oude xbox classic games. Erg top, goeie prijzen!

XBox standaard

Volgende dag de verticale standaard voor mijn XBox One S binnen, netjes antwoord gekregen op mijn vragen, goede naservice

Online besteld, volgende dag geleverd. Veel plezier van

Steentilstraat 35

9711 GK Groningen

0618272537 (na 14.00 uur)