Goede service, makkelijk bestellen en snelle levering.

Bij het bestellen goede en vlotte ondersteuning. Levertijden zijn goed en ook het plaatsen van het bureau ging professioneel. Korte lijnen en direct contact, zeer fijn.

Snelle levering en goede service

Binnen 1 week na bestelling werd de archiefkast al geleverd en geplaatst (op de 2e verdieping). 1 minpuntje: er zat nogal wat zand onder de schoenen van de bezorgers.

Prettig contact, vlotte levering en keurige montage

Het contact met Ton via mail en telefoon was erg prettig. Prima advies en goede service. De levering en montage is allemaal keurig verlopen. Dik tevreden!

Snelle service en mooie kwaliteit!

Wij hebben bij multiratio de vraag uitgezet naar werktafels en binnen korte tijd krijgen wij een uitgebreid voorstel met verschillende mogelijkheden. Werktafels uitgezocht, we zijn keurig geleverd op tijd. Na levering bleek dat wij last ondervonden met het stroevere bovenblad. Bij multiratio de vraag neergelegd of ze hier iets mee konden voor ons en zonder pardon werd alles omgewisseld. Fantastische service, dank je wel!!

Snelle service en vriendelijk personeel

Ik vind Multi Ratio een prettig bedrijf die snel levert en ook het personeel is super vriendelijk en behulpzaam. Ik heb alleen maar goede ervaringen met Multi Ratio

Waar voor je geld

Wij hebben voor onze productieafdeling en kantine stoelen aangeschaft. De stoelen van de kantine waren gebruikt, maar in prima staat! Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de producten en de levering.

Wat een top bedrijf!

Mooie spullen, alles wordt netjes bezorgd, communicatie is super, het personeel denkt met je mee, kortom een top bedrijf.

Ik schakel altijd snel en prettig met Multi Ratio!

Wanneer ik voor onze organisatie kantoormeubilair nodig heb, denk ik altijd direct aan Multi Ratio. Jaren geleden ben ik bij hen terecht gekomen en sindsdien neem ik altijd direct contact op met Ton Cornielje, die mij altijd heel goed van dienst is.

Heel erg tevreden!

Pico bello materiaal, gecombineerd met een excellente service : vlugge levering door vriendelijke heren. Een aanrader!

Super vlot en goed afgehandeld!

Palletstellingen laten plaatsen, goed geholpen bij het uitkiezen en snel en zonder problemen hier geplaatst.

top verkopen en vriendelijke en behulpzame transporteur.

Ik zit zelf al 8 jaar in het e-commerce gebeuren en kan ze alleen maar credits geven. Snelheid speelde voor mij weinig rol maar de kwaliteit en het materiaal wel. Alsook de verkoop en levering was prima verzorgt. Bull-tec bv Glenn

Goede service en vlotte levering

Zeer prettige service in de winkel, en ook bij het monteren van mijn bureau. De montage was vlot, en desondanks dat het iets later geleverd was omdat de bezorger de monteerspullen was vergeten, toch nog ook vrij vlot geleverd.

Prachtig meubilair en in een dag geinstalleerd

Bij de verhuizing van ons kantoor in Luxemburg op zoek naar nieuw meubilair, kwamen wij uit bij Multi Ratio. Op basis van hun website een keuze gemaakt en dit verder telefonisch afgestemd. Bestelling gemaakt en een datum afgesproken voor de levering en installatie. Goederen kwamen op tijd en alles werd keurig door een professioneel team geinstalleerd. happy met ons nieuwe meubilair.

Zeer tevreden over levering en montage.

Wij hebben ons bestaande magazijn laten voorzien van nieuwe stellingen. We zijn zeer tevreden over de levering, de montage en de opvolging.

Snelle levering.

Stellingmateriaal op voorraad en de volgende dag geleverd.

Mooi bedrijf, goed advies en uitstekende kwaliteit stoel

Goede communicatie en flexibel!

Voor Rabelink Logistics is Multiratio een goede partner.

goeie jongens en denken met je mee

goeie jongens en denken met je mee

Uitstekende producten en service

Wij doen al jarenlang zaken met Multi Ratio. Ze zijn heel erg gericht op service. Producten zijn van goede kwaliteit en mocht er iets met het product zijn valt dit vaak nog onder garantie en wordt dit kosteloos vervangen. Ook zijn er veel mogelijkheden op het gebied van refurbished meubilair. Deze producten zijn ook altijd nog van prima kwaliteit en scheelt ook nog een stuk in de prijs.

Producten keurig ontvangen en gemonteerd, service is uitstekend!

De bestelde producten komen exact overeen met afbeeldingen en info op website. Daarnaast is er altijd per mail of telefonisch iemand bereikbaar voor eventuele antwoorden op vragen. Leveringen worden heel nauwkeurig vooraf aangemeld. Service staat hoog bij Multi ratio is onze bevinding.

prima geregeld alles zoals afgesproken..

staat een heel mooie strakke bali vakkundig gemonteerd, heel blij mee

Erg goede service. Niet alleen tijdens de bestelprocedure, maar ook tijdens de levering en montage van de stellingen. Stevige kwaliteit stellingen en fijne communicatie!

Goede service en bureau zoals gewenst

Fijn contact en goede service, bureau snel en netjes geleverd. Chauffeu bracht zelfs het blad naar zolder en was erg vriendelijk. Enige nadeel is dat het bureaublad geleverd wordt zonder bescherming waardoor er wat kleine beschadigingen zaten op het blad die echter nu niet meer zichtbaar zijn door bij montage die zijde aan de achterkant van het bureau te plaatsen.

Keurige en flexibele service en super snel.

Van advies, tot bestellen, tot betalen en afleveren super geregeld allemaal. Dik compliment. Halve sterretje eraf omdat na afleveren ik nog een mail kreeg van de receptie om een afleverdatum af te stemmen. Was een beetje verwarrend.

Goede ervaring

Alles geleverd conform afspraak en deskundig advies.

Plakhorstweg 46

7008 AT Doetinchem