Mooie showroom en snelle levering

Ik vond het belangrijk om de thuiswerkset in het echt te zien en uit te kunnen proberen. De showroom is heel uitgebreid. Daar de meubels uitgezocht en een week later thuis geleverd en gemonteerd. Een kleine beschadiging werd snel opgelost. Een tevreden klant!

Snelle levering, mooi materiaal

Snelle levering, mooi materiaal

Prettige samenwerking en vakkundige installatie

Prima met Remco samengewerkt en tot een passende oplossing gekomen. Stelling is volgens afspraak op tijd geleverd en geinstalleerd.

Snel geholpen

Nieuwe en bestaande stellingen besteld. Deze konden wij dezelfde dag nog ophalen. Vriendelijk en snel geholpen.

Amazing desk and service

Bought their Lineaflex MRC COMFORT sit-stand desk and must say that it's an amazing desk. Quiet engine (2 engines on comfort version) and tabletop is 1 cm thicker than the Bekant desk (the sitting version, but think the electrical one has the same tabletop) which makes a huge difference in sturdiness and feel. Havanna colour is awesome. Payment, communication/delivery and assembly were flawless. Highly recommend!.

Snel efficiënt correct en goed!

Last-minute magazijn werktafels nodig. Na contact met Remko, binnen 5 minuten factuur ontvangen en chauffeur onderweg gestuurd voor de pick-up. Top service en tevens goed materiaal, stevig en stabiel. Kortom gewoon goed. Zoals we bij SpoedTestCorona zeggen, kwaliteit wint altijd. Helemaal een bedrijf want bij onze snelheid past.

Erg tevreden!

Het bureau en blad zijn erg goed. Ook in sta-stand stevig, iets waar ik mij het meeste zorgen over maakte. Het blad is van goede kwaliteit en de handleiding voor installatie overzichtelijk. Op 22 augustus heb ik besteld. Multi ratio stuurde 25 augustus een bericht via WhatsApp met voorstel voor aflevering (28 augustus), gaf meteen nummer van chauffeur mee omdat het kantoor op die dag (zaterdag) gesloten was. Ze bezorgen met eigen wagen en chauffeur, die ook nog wat installatie tips meegaf. Mijn MRC Pro verstelt overigens automatisch als je een stand opgeslagen hebt, als in: kies voor 1 en het bureau past zich aan naar die stand. Je hoeft niet de 1 ingedrukt te houden of iets dergelijks. Er zijn 3 standen die opgeslagen worden. Al met al erg tevreden over service van Multi Ratio en kwaliteit van bureau!

Tevreden

Offerte aangevraagd voorstelling materialen. snel en vriendelijk geholpen. tevreden over het verloop.

Snel en duidelijk geholpen. Bestelling heel snel in huis!

Alles was heel duidelijk en vlot. Enig minpuntje is dat ik niet alle schroeven bij de werkbank heb ontvangen.

Afspraken perfect nagekomen, fijne meubels

Fijne club mensen met de juiste instelling en mooie spullen, wij zijn zeer tevreden.

Project -met tussentijdse aanpassingen- op tijd opgeleverd.

Magazijn en pick stellingen vanaf de eerste opzet, via tussentijdse wijzigingen en uitbreidingen, gewoon op tijd opgeleverd. Hierdoor zonder vertragingen kunnen verhuizen en inrichten! Reinoud Schipper, Doseer.nl

Alles naar tevredenheid

De kasten zien er net zo uit als op de foto en de levering ging goed. Van tevoren is een tijdsindicatie doorgegeven en binnen dat tijdvlak ontving ik nog netjes een belletje dat zij in de buurt waren (hier had ik om gevraagd). De bezorgers hebben de kasten netjes op hun plek gezet bij ons op de eerste etage. We zijn tevreden met de bestelling en de afhandeling

Mooi meubilair en fijne medewerkers

Multiratio levert mooi en goed meubilair. Echt een aanrader!

Goede Service

Meubel keurig bezorgd en gemonteerd. Garantie i.v.m. beschadiging ook zeer netjes opgepakt.

oplossingsgericht, snelle levering, prima stellingen.

Remco heeft zijn best gedaan om voor ons een passende oplossing te vinden met een prima resultaat. Top.

Mijn ervaring met Multiratio en in het bijzonder Remco is goed. Goede houding, juiste uitleg en snelle levering. Multiratio is zeker een aanrader

Heldere afspraken en duidelijke communicatie

Wij zijn tevreden met de correcte levering en montage van hetgeen besteld is.

Snel, goed en volgens afspraak geleverd

Gevonden op internet, snel een offerte gekregen, beste prijs voor sta-zit bureaus, snel ingepland, snel geleverd volgens afspraak. Zo hoort het.

Snelle service en bijzonder klantvriendelijk

Mijn zit/sta bureau op vrijdagmiddag bestelt en op maandagochtend werd het netjes geleverd. Inclusief een extra bureaublad dat ik nodig had om een schap te maken. Kwalitatief hoogstaand product! Vriendelijk te woord gestaan via de chat functie op een website, hetgeen snel en laagdrempelig werkt.

Volgens verwachting geleverd

Prima communicatie en aflevering. Product was makkelijk te monteren.

Keurig geleverd en geïnstalleerd!

De mannen werkte netjes en hebben prima uitgelegd hoe alles werkt.

mooie service

Mijn ervaring is goed, mooi product en netjes in elkaar gezet voor ons

Uiterst vriendelijk en gedegen advies

Persoonlijk en inhoudelijk goed advies, snelle reactie en een goede levering voor een acceptabele prijs.

Zeer deskundig en servicegericht.

Prima service en begeleiding tijdens gehele project!

Uitstekend, top partij!

De ervaringen met Multi Ratio zijn erg goed. Leveren ruim op tijd, goede kwaliteit en zijn zeer flexibel. Het contact is altijd zeer prettig en Multi Ratio kan snel schakelen. Al met al een topbedrijf waar wij zeker ons kantoormeubilair blijven bestellen.

Plakhorstweg 46

7008 AT Doetinchem