Pluspunten

Goed bereikbaar, kwalitatief goede spullen en een goede collectie. Vriendelijk personeel

Levertijd

Pluspunten

Op tijd en correct afgeleverd

Pluspunten

Levering volgens afspraak en de montage service

Pluspunten

Een mooie zaak met een diversiteit aan keus aan kantoormeubilair. De producten hebben design en zijn degelijk en daardoor duurzaam. De monteurs installeren eea netjes waardoor het ook af is.

Pluspunten

Ze denken mee, geven goed advies en komen afspraken na.

Pluspunten

Vriendelijk en vakkundig geholpen bij aanschaf. Levering ook kundig en snel gemonteerd door wederom aardige medewerkers. Communicatie hele tijd goed, prettig bedrijf.

Pluspunten

Het ruime aanbod, het meedenken, de vriendelijkheid en de levering zijn meer dan goed geregeld!

Pluspunten

Zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding, concurrerend, ruim assortiment, goed geholpen bij het selecteren van nieuw kantoormeubilair. Vlotte levering en alles netjes op de kantoren gezet. Uitstekende service!

Pluspunten

De refurbished stoelen die we besteld hebben zijn opnieuw gestoffeerd in onze huisstijlkleuren. Ze zijn als nieuw en van prima kwaliteit!

Pluspunten

Voor onze project locatie wederom bij Multi Ratio mooie meubels aangeschaft. Goed advies gehad. Altijd mooie spullen op voorraad. Snelle levering!

Pluspunten

prima service, snelle levering .

Pluspunten

Goede afspraken mee kunnen maken. Alles is netjes volgens planning geleverd en geïnstalleerd. Aanrader!

Pluspunten

Klantvriendelijk snelle service goede kwaliteit Vakkundig

Pluspunten

Fijn contact tijdens het bestelproces en flexibel qua levering. Oorspronkelijk leverdatum kon helaas niet van onze kant niet doorgaan en er werd zonder problemen een nieuwe datum gepland.

Pluspunten

Goed georganiseerd, duidelijke communicatie, heldere afspraken

geen

Pluspunten

keurig bezorgd. professioneel montage dienst, vooraf gebeld over exacte levertijd. buro perfect in orde.

Pluspunten

Levering met plaatsing meubels Prijs

Pluspunten

afspraak is afspraak . service is ook prima . je wordt op een nette wijze geholpen en te woord gestaan zowel telefonisch als via email verkeer .

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Goed geholpen aan de telefoon en via de mail - Snelle afhandeling

-Wanneer de stoelen en tafels worden gebracht, meer informatie geven hoe dingen werken. Nu geen enkele uitleg ontvangen. De gekochte spullen werden neergezet zonder enig uitleg. Iets klantvriendelijk had wel gekund, door bijvoorbeeld de tafel direct op hoogte af te stellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie producten op website. Prachtige bureaus gekocht.

Communicatie over pkanning

Pluspunten

Doet wat er is afgesproken. Levering op tijd, alles zit er in en het werkt! Meer is niet nodig.

Pluspunten

Klantvriendelijk en servicegericht. Levering netjes volgens afspraak geleverd!

Pluspunten

Heldere communicatie, levering was iets verlaat maar in goed overleg nog diezelfde dag de spullen binnen. Mooi.

Pluspunten

prijs kwaliteit is goed

levering is niet altijd zoals afgesproken (soms vertraging). Wel worden er dan tijdelijk andere meubels geplaatst.

Plakhorstweg 46

7008 AT Doetinchem

Over Multi Ratio

Multi Ratio: Alles voor je kantoor en magazijn! Bij Multi Ratio helpen we je graag met het inrichten van je kantoor of magazijn. Met onze jarenlange ervaring geven we je altijd passend advies en zoeken we samen naar de beste oplossing. Kom gerust langs in onze ruime showroom om alles op je gemak te bekijken en uit te proberen. Onze verkopers staan voor je klaar om je verder te helpen. Bij ons staat de klant altijd voorop. Dat betekent advies op maat, snelle levering, vakkundige montage en een grote voorraad. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken en kun je je gewoon focussen op je bedrijf. Ook voor magazijninrichting zit je bij Multi Ratio goed. Of je nu een klein magazijn hebt of een grote loods, wij hebben altijd een oplossing die bij jouw onderneming past. Denk aan stellingen, werkplaatskasten, kunststof bakken of logistieke bewegwijzering – we regelen het allemaal en stemmen het helemaal af op jouw wensen. Op zoek naar een duurzame en voordelige optie? We bieden ook tweedehands kantoormeubilair en magazijninrichting aan. Topkwaliteit, maar voor een vriendelijkere prijs.