Pluspunten

Denken mee met de klant, geven een goed advies

Pluspunten

Super goede en snelle service!

Helaas zit het bedrijf ver weg vanaf Utrecht, waardoor het moeilijk is om de stoelen te kunnen bekijken.

Pluspunten

Ruime keuze en voor een scherpe prijs. Snelle levering en bezorging incl. montage

monteur miste gereedschap wat nodig was.

Pluspunten

Prima levering, vooraf info over levering en netjes afgeleverd op 1e etage.

Pluspunten

Bij de bestelling goede adviezen gekregen met betrekking tot de aanschaf van een bureau. Ik kwam zelfs goedkoper uit dan mijn oorspronkelijke keuze. Bezorging en montage was tevens prima.

Door tijdelijke sluiting van de fabriek werd de oorspronkelijke levertijd niet gehaald en is 2 weken vertraging ontstaan in de levering van het bureau.

Pluspunten

Uitstekende service, zowel in het ordertraject als bij aflevering én nazorg.

Pluspunten

snelheid/ kwaliteit/ prijs/ via email / gewoon prettig mee te werken !

vooral doorgaan op deze manier.

Pluspunten

Snel, goedkoop en no-nonsense

Zou van tevoren gebeld worden, is niet gebeurd.Men was niet op de hoogte dat er een deel gedemonteerd moest worden

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en professioneel. Onze voorlaatste bestelling was een paar jaar geleden, maar dat nam niet weg dat degenen aan de telefoon direct onze gegevens konden vinden en communiceerden alsof we elkaar vorige week nog gesproken hebben. Multi Ratio vergeet haar klanten niet!

Pluspunten

Fijn bedrijf, goede service, houden zich aan afspraken. Nemen oude archiefkast mee, bezorgen op afspraak. Top!

Die heb ik niet kunnen vinden.

Pluspunten

Keurig geleverd alles volgens afspraak stipt nagekomen!

Pluspunten

Correcte, prettige en duidelijke communicatie van bestelling t/m levering.

Pluspunten

geweldig door hun geholpen klant vriendelijk

Pluspunten

Snel geholpen. Snel bezorgd. Top geregeld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

keurig geholpen met advies en prijsbewust mee gedacht

Pluspunten

Vlotte en snelle service. ook voor maatwerk.

Pluspunten

Super vriendelijke, snelle en professionele service.

n.a.

Pluspunten

Levering volgens afspraak, keurig op tijd

alles prima in orde

Pluspunten

Snelle en duidelijke offerte. snelle levering en netjes alles compleet afgeleverd op de plek, keurig afgemonteerd door vriendelijke en beleefde monteurs.

Pluspunten

Adequaat, meedenkend, vlotte levering, geen poespas.

Pluspunten

Goede communicatie, snelle levering en goede materialen.

Pluspunten

duidelijke communicatie van verkoop tot aan levering

Pluspunten

Netjes qua aflevering en duidelijk communicatie in het offerte en order traject.

Wat kortere levertijden zouden we fijn vinden, nu is het mogelijk dat wij zelf komen afhalen, maar dit zouden jullie als extra dienst verlening toch moeten bieden aan de klanten.

Plakhorstweg 46

7008 AT Doetinchem

Over Multi Ratio

Multi Ratio: Alles voor je kantoor en magazijn! Bij Multi Ratio helpen we je graag met het inrichten van je kantoor of magazijn. Met onze jarenlange ervaring geven we je altijd passend advies en zoeken we samen naar de beste oplossing. Kom gerust langs in onze ruime showroom om alles op je gemak te bekijken en uit te proberen. Onze verkopers staan voor je klaar om je verder te helpen. Bij ons staat de klant altijd voorop. Dat betekent advies op maat, snelle levering, vakkundige montage en een grote voorraad. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken en kun je je gewoon focussen op je bedrijf. Ook voor magazijninrichting zit je bij Multi Ratio goed. Of je nu een klein magazijn hebt of een grote loods, wij hebben altijd een oplossing die bij jouw onderneming past. Denk aan stellingen, werkplaatskasten, kunststof bakken of logistieke bewegwijzering – we regelen het allemaal en stemmen het helemaal af op jouw wensen. Op zoek naar een duurzame en voordelige optie? We bieden ook tweedehands kantoormeubilair en magazijninrichting aan. Topkwaliteit, maar voor een vriendelijkere prijs.