Goede producten en uitstekende service

Wij hebben al meerdere malen bij Multi Ratio kantoormeubilair besteld en altijd naar volle tevredenheid. De communicatie is prettig en duidelijk en de levering en plaatsing gaat ook altijd goed en vlot. Als ik dan toch een verbeterpunt moet noemen, is het dat er iets meer aandacht kan naar het adviseren en pro actief meedenken of iets een juiste keuze is voor de klant. Maar al met al een hele fijne partij om mee samen te werken.

Snelle levering en fijne medewerkers

We hebben onze buro's laten aanpassen met een nieuw onderstel (zit-sta). De offerte was zo geregeld en de levering en montage is erg snel en professioneel opgepakt door de mannen van Multiratio. Nette en behulpzame medewerkers, ik kan niet anders zeggen.

Snelle levering en mooie meubels

Met Multi Ratio hebben we een positieve ervaring, er zijn mooie meubels geleverd. Prima!

Goede service, goede communicatie.

Van bestelling tot plaatsing van de meubels een gestroomlijnd proces.

Een zeer tevreden klant

De service van Multi Ratio is altijd top!

Fijn bedrijf

Communicatie gaat heel soepel en vlot. Aflevering ook. Aardige jongens die de bureaus gelijk in elkaar zetten en duidelijke uitleg geven over hoe de bureaus werken. Een heel fijn bedrijf waar ik zeker de volgende keer weer zal bestellen.

Snelle service - snel antwoord op de mail

Fijn bedrijf om mee samen te werken, als je al eens in de showroom bent geweest. Je weet wat ze hebben.

Kwaliteitsvol en klantgericht.

Correct. Klantgerichte aanpak zowel in verkoop als service.

Prima Leverancier

Ook na tweede bestelling als particulier met levering in Belgïe stel ik vast dat MultiRatio een vertrouwbaar leverancier is met prima materiaal. Als tevreden klant mag ik dus ook deze leverancier zonder twijfel graag aanraden.

Prettig contact, snelle levering, goede prijs / kwaliteit verhouding

Prettig contact, snelle levering, goede prijs / kwaliteit verhouding

Top. netjes geleverd en in elkaar gezet

service is top

Een goede begeleiding en levering

Voor onze verhuizing naar de Informaticaweg in Doetinchem hadden wij nieuwe stellingen en kantoor meubilair nodig. Het fijne van Multiratio in deze, de korte lijntjes met de binnendienst en de persoonlijke begeleiding de superstrakke planning en alles onder één dak. Bedankt Multiratio!!!!

Top geregeld!

Het hele proces, van bestellen tot levering liep gesmeerd. Kundige monteurs kwamen het meubilair afleveren en installeren. Top geregeld!

Uitstekende service

Zit/Sta-Bureau besteld en zelf in elkaar gezet met de meegeleverde handleiding. Bureau is van goede kwaliteit.

Uitstekend!

Goede voorlichting bij aankoop, levering conform afspraak.

keurig geregeld

Snel telefonisch geholpen en geleverd.

Snelle en goede service

Allemaal top geregeld.

Klantenservice helpt goed, snelle levering en goede kwaliteit.

Top geregeld en goede prijs kwaliteit verhouding

Top geregeld en goede prijs kwaliteit verhouding

Uitstekende service, uitstekende bureaus

We zijn erg blij met de service en 6 bureaus die netjes zijn geleverd en gemonteerd.

Bureau en stoel in een keer geleverd zoals afgesproken. Goede communicatie over de levering. Zit sta bureau van zeer goede kwaliteit en makkelijk om in elkaar te zetten. Refurbished stoel ook van goede kwaliteit. Tip is wel om wat vuile plekken op het kunststof, zoals de wieltjes, te verwijderen voor aflevering. Heb het zelf nu met een sopje gedaan en is weer als nieuw.

Prima bureau en snel geleverd

Het contact was prima en alle afspraken zijn nagekomen. Ik zou zeker als ik nog iets nodig heb bij multi ratio kijken.

Meedenkend - correct - prijs/kwaliteit - *****

Eerste aankoop gedaan. De tweede en de daarop volgende bestelling worden hier ook gedaan. Fijn bedrijf om mee te werken

Gewoon goed geholpen en kwaliteit bureau

Kwamen onverwacht binnenlopen om eens te kijken naar een sta/zit bureau. Werden vriendelijk en deskundig te woord gestaan en indien ze het antwoord niet wist werd dit nagevraagd. Bureau advies en prijs gekregen per mail maar bij weggaan ook nog zeer leuke rondleiding door showroom met tweede leven meubelen gekregen. Gewoon prettig.

Plakhorstweg 46

7008 AT Doetinchem

Over Multi Ratio

Multi Ratio: Alles voor je kantoor en magazijn! Bij Multi Ratio helpen we je graag met het inrichten van je kantoor of magazijn. Met onze jarenlange ervaring geven we je altijd passend advies en zoeken we samen naar de beste oplossing. Kom gerust langs in onze ruime showroom om alles op je gemak te bekijken en uit te proberen. Onze verkopers staan voor je klaar om je verder te helpen. Bij ons staat de klant altijd voorop. Dat betekent advies op maat, snelle levering, vakkundige montage en een grote voorraad. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken en kun je je gewoon focussen op je bedrijf. Ook voor magazijninrichting zit je bij Multi Ratio goed. Of je nu een klein magazijn hebt of een grote loods, wij hebben altijd een oplossing die bij jouw onderneming past. Denk aan stellingen, werkplaatskasten, kunststof bakken of logistieke bewegwijzering – we regelen het allemaal en stemmen het helemaal af op jouw wensen. Op zoek naar een duurzame en voordelige optie? We bieden ook tweedehands kantoormeubilair en magazijninrichting aan. Topkwaliteit, maar voor een vriendelijkere prijs.