Laden reviews...
20 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prezen consequent snelle levering en behulpzame service. De algehele ervaring was vlot en betrouwbaar. De meeste beoordelingen benadrukten een goede prijs-kwaliteitverhouding en duidelijke communicatie. De tevredenheid over de bestellingen blijft positief.
Me bestelling kwam mooi optijd binnen. Ook nog door de winkel zelf. Top
12 May 2026
Emma
Dinteloord
Makkelijk om de auto ruiten schoon te sponsen, kon deze nergens meer vinden. Topper!
1 May 2026
Herman
Bussum
Zochten een nieuwe mastknop voor onze vlaggenmast van 4 meter. Veel sites bezocht maar dit verreweg de duidelijkste.
26 April 2026
Prima snel geleverd
29 March 2026
Frits
Oosthem
was snel binnen en konden het zo ophalen
19 March 2026
J
Groot-Ammers
Was op zoek naar een drenkelingenbord, weinig moeite deze te vinden. Snelle levering en goede service.
21 February 2026
Perry
Zelfde dag persoonlijk geleverd
9 February 2026
Floris
Zwijndrecht
Goede spullen en snel geleverd.
28 January 2026
Richard
Waterlandkerkje
Zeer goed. Supersnel geleverd.
25 January 2026
Barry
Neede
Super snel en super netjes verpakt en wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling
10 January 2026
Andre
Rotterdam
Ik had mijn bestelling om dinsdag 20.15 uur geplaatst en de geplande levering zou op donderdag zijn. Woensdag had ik de goederen inclusief de factuur al binnen. Fijne afhandeling!
13 October 2025
Marcel
Amsterdam
Een aanrader , snelle afhandeling en levering , ga hier nog winkelen
12 October 2025
lambrechts
Antwerpen
Op tijd geleverd.
29 September 2025
Eddy
Rillaar
Het juiste onderdeel snel en voor een nette prijs geleverd.
8 September 2025
Ronald
Ter Apel
Goede service.Moeder was niet thuis.Ik had gezegd leg het pakketje maar bij de voordeur.Kreeg even later een foto van het pakketje en waar de factuur lag.
26 August 2025
Jan
Rotterdam
Overzichtelijk assortiment. duidelijke voorwaarden en snelle levering
18 August 2025
Laurens
Abcoude
Alleen jammer dat een peilglas in een veel te grote door S wordt c
13 August 2025
Gerard
Scheveningen
Vlot bezorgd uitstekende helpdesk
20 July 2025
wybe
Beetsterzwaag
Niet de goedkoopste maar wel heel goede service. Mijn fenders werden snel besteld en opgestuurd naar een DHL servicepunt zodat ik ze onderweg op kon pikken.
18 July 2025
Tonny
Lanaken
Fantastisch hoe snel na aankoop de bestelling aan huis geleverd was.
12 July 2025
Willem
Driebruggen
Makkelijk te bestellen en snel geleverd!
11 July 2025
Pieter
Kamperland
Snel en niet duur.
23 June 2025
Gijs
Groningen
Super vriendelijk en snelle service toffe winkel . ben het zelf gaan afhalen hebben veel in stock .
4 June 2025
Jan
Niel
De bezorger nam de moeite om te bellen dat hij eraan kwam. Zo konden verdere aanwijzingen worden gegeven. Bracht de zaken aan boord en had nog tijd voor een vriendelijk gesprek. En oh ja: het produkt isook prima.
3 May 2025
William
Rotterdam
Binnenvaartwinkel.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in producten en apparatuur voor de binnenvaart. Het assortiment omvat nautische benodigdheden, veiligheidstoebehoren, technische onderdelen, en communicatieapparatuur, gericht op de behoeften van binnenvaartschippers en professionals. Binnenvaartwinkel.nl staat voor kwaliteit, vakkennis en snelle levering, met een focus op het ondersteunen van de binnenvaartsector.
Grotenoord 32
3341LT Hendrik ido ambacht