Via Bol een agenda besteld. Zeer snelle levering. Keurig factuur en retourformulier bijgevoegd. Niets op aan te merken.

Goed product, snelle levering.

Uitstekende, snelle en persoonlijke service!

Vorig jaar vergiste ik mij bij het bestellen en merkte dat pas naderhand. Retourneren etc kan een heel gedoe zijn, maar niet bij Blokshop! Joop heeft het heel coulant en praktisch opgelost voor mij. Ik was er zeer tevreden over.

Houden zich aan afspraak

Veel keus in agenda”s

Altijd goede service en betaalbaar

Zijn betaalbaar, goed assortiment en de service is ook goed. Leveren altijd netjes: goed verpakt en op tijd.

Prima levering

Mijn bestelling van een jaaragenda via Bol.com werd snel en keurig geleverd. Bijgevoegde papieren ook zeer verzorgd. Voor herhaling vatbaar!

Snel geleverd en prima producten

Goed product en snel geleverd

gewoon goed bedrijf

Veel keus, goederen worden keurig op tijd geleverd.

Keurig geleverd

Snel, vlot geleverd. Relatief groot plat pakket, maar alles keurig onbeschadigd.

Alweer.... prima geholpen door Joop de Blok

Hij is heel klantvriendelijk, geduldig, staat open voor feedback, denkt met je mee.

Service

Professionals

Keurig verzorgd

Top artikel!

Supermooi artikel, en heel betaalbaar!

snel geregeld

Besteld en de volgender dag in huis, top!

Snelle levering, goed product, scherpe prijs

Ik bestel mijn kantoorartikelen altijd via de webshop van Blokshop. A-merken voor scherpe prijs en snel geleverd

Snelle levering, de goedkoopste

Supersnelle levering en de Blokshop was de goedkoopste aanbieder

Toppers

Goede en snelle service, heel vriendelijk!

Altijd goed

Nu al een aantal jaren achter elkaar besteld en altijd goed. Ook vriendelijk dus prettig zaken doen :-)

super snelle levering.

ze hadden precies wat ik zocht en leverden super snel.

Zoals altijd een overzichtelijke website en vlotte afhandeling van de bestelling.

Top snel bezorgd

Goed niks op aan te merken

perfect

Altijd zeer tevreden

zoals altijd perfect verlopen

Zoals altijd is alles heel vlot verlopen Snelle levering en een heel scherpe prijs. En het belangrijkste is dat blokshop nog steeds de weekkalenders heeft met de zondag bovenaan

De beste internet winkel, voor mij, tot nu toe :)

Snel en makkelijk besteld, voor vragen kan je gewoon bellen, zonder de eindeloze keuze menu's. Menig webshop kan hier wat van leren. Als je afhaalt super vriendelijk personeel. Ik kom zeker nog een keer terug. Een pluim voor Joop en zn personeel !!!!

Slinge 582

3086 EW Rotterdam

Over Blokshop.nl

Ik ben begonnen in 1988 met een winkel wat de naam Blokshop kreeg. Deze verkochten naast kantoorartikelen, agenda's, schoolartikelen ook cadeau artikelen. Vanaf 1999 tot heden is onze stenen winkel aangesloten bij Primera, dat in Rotterdam is gevestigd op onderstaand adres. Door onze ervaring en vele tevrede klanten zijn wij in 2005 een webwinkel gestart. Door onze service en zeer scherpe prijzen, hebben wij via onze webwinkel "Blokshop.nl" al meer dan een 5 miljoen klanten geholpen. Begin 2016 zijn wij een samenwerking aangegaan met Bol.com. Ons team bestaat uit 9 mensen, die vol enthousiasme elke klant met volle tevredenheid het pakketje willen laten ontvangen. Onze beoordeling van onze klanten via onze eigen website heeft een cijfer 9.5 Natuurlijk staan wij altijd open voor verbeter punten, die wij graag van u wil horen. Ons adres van onze winkel Primera Slinge B.V. en webwinkel Blokshop.nl is: Slinge 582 3086 EW Rotterdam Met vriendelijke groet, Joop de Blok

Over Quantore online