Laden reviews...
85 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten geven consequent aan dat de levering snel en betrouwbaar is, met vriendelijk en behulpzaam personeel. Het brede assortiment en duidelijke productbeschrijvingen zorgen voor een positieve ervaring, en de prijzen zijn over het algemeen concurrerend. Over het geheel genomen zijn klanten tevreden over het bestelproces en de geleverde kwaliteit.
Ik heb op verschillende site gezocht naar een specifiek item en bij blokshop was het artikel voorradig, met een mooie prijs en supersnel in huis. Ik ben uitermate tevreden en zal het zeker op basis van deze ervaring kunnen adviseren. Ik kreeg een goede indruk van het gemak waarop je de webshop kunt gebruiken voor de aanschaf van goederen.
23 June 2026
Akke
Leeuwarden
Alles is goed verlopen
15 June 2026
Peter
Bergeijk
heel goed op de hoogte gehouden van de levering blij met mijn bestelling
14 June 2026
els
Zoetermeer
ben enorm blij met de producten en de snelle levering
9 June 2026
S
Almere
Goede en snelle levering
6 April 2026
Sijtske
Rotterdam
Heel goede service.en heel aardige persoon.
26 March 2026
Jahengir Ali
Vlaardingen
Mijn bestelling eer heel goed medegedeeld want die verzonden was helaas was de verzending duurder dan het product. Maar dat snap ik volkomen
20 March 2026
Prima en snelle levering
2 February 2026
hans
Hendrik-Ido-Ambacht
Mijn bestelling zou vlgs PostNL op 02-01 bij mij in de brievenbus zijn bezorgd. Echter, een week na de genoemde datum was er nog steeds niets ontvangen. Gereclameerd en geld direct terugontvangen. Wat schetst mijn verbazing: afgelopen week bezorgt Post NL het artikel alsnog. Gebeld met Blokshop om een betaling te verrichten, maar kreeg te horen dat ik het artikel mag houden en niet hoef te betalen. Mooi kado dus, en mijn hartelijke dank! Toppie!
26 January 2026
Denna
Badhoevedorp
Bezorging duurde lang en de producten werden onverwacht apart verzonden (zonder daarover ingelicht te worden). 1 in bol.com verpakking, terwijl dat niet is waar ik heb besteld. Daarnaast was het pak memoblokjes dat ik had besteld helemaal uit elkaar gevallen in de doos. Ik zou hier niet gauw nog eens bestellen. Producten waren verder prima.
Beveelt niet aan
20 January 2026
Daantje
Deventer
zeer klantvriendelijk en behulpzaam goede service!
19 January 2026
Ada
Veenendaal
Ondanks dat het maar om een zeer kleine bestelling ging van € 1,— lag alles volgens afspraak klaar en werd ik zeer snel en prettig geholpen !
13 January 2026
Jan
Zwijndrecht
Persoonlijke service hebben ze bij de Blokshop hoog in het vaandel staan! Ik bestel al jaren bij ze, ze zijn ook nog eens verreweg de goedkoopste met een breed assortiment aan kwalitatief hoogstaande producten. Van harte aanbevolen!
7 January 2026
Michiel
Bergen NH
De website zou wel een verfrissing kunnen gebruiken
4 January 2026
Mario
Enschede
Uitstekende ervaring bij deze kleinere onderneming waardoor ze opvallen tussen het gros.
31 December 2025
Prima geholpen
27 December 2025
Jan
Poortugaal
Product zoals omschreven en netjes voor de kerst bezorgd
25 December 2025
wendy
Dussen
Gelukkig dat Blokshop nog steeds mijn favoriete familieplanner verkoopt als enige in Nederland. Ik kom er elk jaar voor terug!
23 December 2025
E
Hoorn
uitstekend geholpen
21 December 2025
K
Tijnje
Snelle correcte levering. Sympathiek bedrijf.
13 December 2025
H.
Lw
13 December 2025
Cilia
Amsterdam
heel vriendelijk meneer die help je graag
10 December 2025
F
Rotterdam
Goed assortiment gezinskalenders, al meerdere jaren hier geslaagd.
5 December 2025
Gerrie
Delft
Ik ben begonnen in 1988 met een winkel wat de naam Blokshop kreeg. Deze verkochten naast kantoorartikelen, agenda's, schoolartikelen ook cadeau artikelen. Vanaf 1999 tot heden is onze stenen winkel aangesloten bij Primera, dat in Rotterdam is gevestigd op onderstaand adres. Door onze ervaring en vele tevrede klanten zijn wij in 2005 een webwinkel gestart. Door onze service en zeer scherpe prijzen, hebben wij via onze webwinkel "Blokshop.nl" al meer dan een 5 miljoen klanten geholpen. Begin 2016 zijn wij een samenwerking aangegaan met Bol.com. Ons team bestaat uit 9 mensen, die vol enthousiasme elke klant met volle tevredenheid het pakketje willen laten ontvangen. Onze beoordeling van onze klanten via onze eigen website heeft een cijfer 9.5 Natuurlijk staan wij altijd open voor verbeter punten, die wij graag van u wil horen.
Ons adres van onze winkel Primera Slinge B.V. en webwinkel Blokshop.nl is:
Slinge 582