Hele goede dienstverlening, alles was uitstekend geregeld.

Prima gefaciliteerd arrangement

Prima planning, hotelkeuze en facilitering. Communicatie omtrent de reis is prima geregeld.

• Welke club heeft u bezocht: Manchester United FC

Perfect georganiseerde voetbaltrip naar Londen.

Een lang weekend naar Londen geweest met mijn zoon. Bezoek gebracht aan de wedstrijd Tottenham Hotspur-Brighton Hove & Albion. Vliegtickets en kaarten voor de wedstrijd waren op tijd in ons bezit. Het hotel voldeed aan de voorwaarden, zoals beschreven op de site van voetbalreizen.com. We hebben een positieve eerste ervaring met voetbalreizen.com. Zeker voor herhaling vatbaar.

• Welke club heeft u bezocht: Tottenham Hotspur FC

Mooiste voetbalreis in mijn leven

Dankzij voetbalreizen.com heb ik de titelwedstrijd van Napoli tegen Cagliari kunnen bezoeken. Het was een ongelooflijke ervaring, die ik dankzij Voetbalreizen heb kunnen meemaken. Dikke pluim voor Voetbalreizen, die op een professionele wijze voor een volledige ontlasting zorgen. Alles was tot in de puntjes geregeld, ik heb me op geen enkel moment druk hoeven te maken. De vlucht, het inchecken in het hotel, de wedstrijd zelf, ... Alles was helemaal in orde. Ook mijn vragen voorafgaand aan het vertrek werden quasi-onmiddellijk beantwoord, opnieuw op een zeer professionele en vriendelijke wijze. Iedere voetballiefhebber die eens een buitenlandse voetbalreis wil meemaken, zou dit moeten doen via voetbalreizen.com. Er valt werkelijk niets op aan te merken!

• Welke club heeft u bezocht: Napoli

Alles super geregeld en goed bereikbaar bij vragen

Duidelijk programma om keuzes te maken en alles is fijn geregeld. Enige onduidelijkheid mbt tickets van de wedstrijd wanneer ik die zou krijgen, is telefonisch weggenomen en volgens afspraak per mail toegestuurd en waren ook goed telefonisch bereikbaar.

• Welke club heeft u bezocht: FC Barcelona

Geweldig voetbalweekend, met duidelijke informatie

Duidelijke instructies over transfer van vliegveld naar hotel (en vice versa), inclusief de metrolijnen en -stations waar je in- en uitstapt. Tijdige updates over aanvangstijd van de wedstrijd, e-tickets op tijd ontvangen en duidelijke adviezen waar rekening mee te houden.

• Welke club heeft u bezocht: FC Inter Milan

FAN.TAS.TISCH

voetbalreis naar Milaan (Inter-Lazio) is vlekkeloos verlopen, dankzij voetbalreizen.com. ALLES was goed: aanleveren van tickets, routebeschrijvingen tips hotel ik ZOU voetbalreizen.com niet alleen aanbevelen aan iedereen, ik doe dat ook nu al daadwerkelijk. het was onvergetelijk.

• Welke club heeft u bezocht: FC Inter Milan

Onvergetelijk weekend in London

Goede overzichtelijke website, veel keuze in hotels. Perfecte communicatie met alle reisdetails over openbaar vervoer/verbindingen, de weg naar hotel en voetbalstadion. scherpe prijs goed geregeld

• Welke club heeft u bezocht: West Ham United FC

Uitstekend geregeld met prima follow up.

Boeken is erg makkelijk. Het proces is compleet. Reisbescheiden komen met nuttige informatie mbt transfers, hotel, stadion e.d. Men verifieert of je de entreetickets goed hebt ontvangen.

• Welke club heeft u bezocht: Southampton FC

Geweldig geregeld en top weekend!

Tot in de puntjes was het geregeld. De wedstrijd werd verplaatst naar een dag eerder, waardoor de vlucht niet meer uit kwam. De vlucht werd meteen verplaatst en er werd meegedacht met de aankomst op dezelfde luchthaven als vertrek. Super fijn dat je zo ontzorgd wordt.

Geweldige ervaring in Liverpool

Kippenvel

• Welke club heeft u bezocht: Liverpool FC

Echt top geregeld allemaal! Kosteloos omgeboekt door Voetbalreizen ivm verplaatsing wedstrijd en alles top geregeld en gecommuniceerd.

Prima geregeld

Alles is prima geregeld en er wordt snel op vragen gereageerd. Nuttige informatie vooraf over verblijf, vervoer etc.

• Welke club heeft u bezocht: West Ham United FC

Mega genoten samen met mijn zoon

• Welke club heeft u bezocht: Aston Villa FC

Kundig en duidelijk

Prima geholpen

• Welke club heeft u bezocht: FC Schalke 04

Alles top geregeld

Alles was tot in de puntjes geregeld, hebben niks te klagen gehad en twee dagen voor vertrek zijn onze voetbal tickets nog geupgrade. Ik persoonlijk zou tussendoor, in aanloop naar het evenement, wel wat vaker mail/contact willen hebben. Bijvoorbeeld na ontvangst van de betaling en wanneer je de benodigde reisdocumenten ontvangt etc.

• Welke club heeft u bezocht: Paris Saint-Germain

Een goede ervaring

De wedstrijdkaarten werden ruim op tijd geregeld. De stadion toer was prima, duidelijke verwijzingen en vriendelijke personen. We wisten niet wat we van de goodiebag konden verwachten. Was een leuke aanvulling. Jammer dat je deze pas laat krijgt, dan heb je al een petje gekocht. Kortom: prima geregeld!

• Welke club heeft u bezocht: Bayer 04 Leverkusen

Een fantastische sportieve herinnering!

Samen met ons gezin hebben we een wedstrijd bezocht van Bayern Leverkusen. Van begin tot eind was alles tot in de puntjes verzorgd. Vanaf het warme ontvangst, de interessante rondleiding door het stadion, de leuke goodybag tot aan de fantastische plekken op de tribune – alles klopte. Mijn jongens hebben volop genoten, en als gezin hebben we herinneringen voor het leven gemaakt!

• Welke club heeft u bezocht: Bayer 04 Leverkusen

Was een geweldige voetbal ervaring!!

Werden goed ontvangen voor de rondleiding. De rondleiding was geweldig om achter de schermen te kunnen kijken bij Leverkusen. De goodiebag die we daarna kregen was ook super, kregen zelfs nog een bon om wat eten te kunnen halen. Daarna naar onze plaatsen gegaan, we zaten op de 1e rij, beter kon je niet zitten. De kinderen hadden niemand voor zich zitten dus die konden ook alles goed zien. Half uur voor de wedstrijd begon kwam er een man van Leverkusen naar ons toe en kwam vragen of de kinderen het leuk zouden vinden om mee het veld op te gaan en met de vlaggen te zwaaien. Dat vonden ze natuurlijk helemaal 'vet' om in hun woorden te spreken. Dat was een hele belevenis voor ze, want wanneer maak je zoiets nou mee? Ze straalden van oor tot oor toen ze het veld op liepen met de andere vlaggen dragers. Leverkusen met 2-0 gewonnen, was een gezellig sfeertje in het stadion. Hebben een top dag gehad!!

• Kwaliteit N.v.t.
  • Betrouwbaarheid
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Amazing

Op de hotelkamer na (was benauwd) was verder alles TIPTOP

Geweldige ervaring naar Anfield

Dankzij de uitstekende organisatie van Voetbalreizen.com hebben mijn vader, broer en ik een fantastische reis naar Anfield gehad. Het hotel, de reis en de tickets waren perfect geregeld. Alles was vooraf goed georganiseerd, waardoor we ontspannen en zorgeloos op reis konden!

• Welke club heeft u bezocht: Liverpool FC

Top, goed verzorgd en heel persoonlijk.

Top geregeld, snel, duidelijk en heel goede persoonlijke tips gekregen over vervoer en verblijf.

• Welke club heeft u bezocht: Manchester City FC

Duidelijke communicatie, alles top georganiseerd! Onze trip naar Manchester in 1 woord GEWELDIG!

• Welke club heeft u bezocht: Manchester United FC

De reis en alles eromheen perfect geregeld. Zelfs de routes van luchthaven naar hotel, van hotel naar stadion en terug keurig omschreven. Echt TOP!!!!

• Welke club heeft u bezocht: AC Milan

Alles duidelijk geregeld geen vragen hoeven stellen bestelling kaartjes kwam optijd keurig netjes

Allemaal. Mooie plekken stadion spurs England.voor herhaling vatbaar.

• Betrouwbaarheid
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.
  • Welke club heeft u bezocht: Tottenham Hotspur FC

Willemsplein 5 - 2