Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Goed en snelle communicatie over het product, prijs kwaliteit is in orde, snelle levering.
16 May 2023
Marcel
Heerlen
Bedrukte handdoeken bestel. Snelle service en goede kwaliteit.
23 April 2023
Erik
Zwijndrecht
Mijn ervaring is heel positief: zeer betrouwbare leverancier.
21 November 2022
Marijke
Voorschoten
Ik heb op een prettige manier contact gehad met de medewerkers van Supreme. Afspraken waren duidelijk en werden nagekomen. Advies was waardevol.
12 September 2022
Frank Crooijmans
Duiven
prima snel en duidelijk
13 August 2022
Kevin
Zeeland
Ik heb de bestelling bij Supreme Relatiegeschenken als prettig ervaren. Goede service. Er werd met je meegedacht. En snelle levering!
4 July 2022
Kyra
Borne
Wij moesten op korte termijn een leuk geschenk hebben en dat is super goed gegaan.
1 July 2022
Miriam
Oss
27 June 2022
vz advocaten
hengelo
Je wordt altijd weer enthousiast te woord gestaan. Er wordt met je mee gedacht. en daadkrachtig gehandeld. Een fijne bedrijf om zaken mee te doen.
23 June 2022
Manon
Hengelo
Goed geholpen tijdens het proces en tevreden met het geleverde product.
13 June 2022
Eva
Groningen
Wij hadden op zeer korte termijn tasjes nodig. Na een heel fijn contact met de medewerkers van Surpreme is dit supersnel opgepakt en binnen 1,5 dag geleverd.
19 May 2022
Saskia
Hengelo
Thomas en zijn collega's hebben mij steeds goed te woord gestaan, meegedacht over mijn vraagstuk en wensen, en uiteindelijk goed geholpen. Relaxte mensen die in oplossingen denken en altijd goed te bereiken zijn. Harstikke prima. Mvg, Zeynel, namens de Gemeente Amsterdam.
9 May 2022
Zeynel
Amsterdam
Snel en goed geleverd.
4 March 2022
Madelon
Enschede
Goede service, snelle levering en erg vriendelijk. Kortom zeer prettige ervaringen
15 February 2022
Gerielle
Oldenzaal
Super netjes alleen de levertijd was wat langer maar hier werden we goed van op de hoogte gehouden
28 December 2021
lineke Lepelaars
Hapert
Er wordt meegedacht en op een prettige manier gecommuniceerd. Chapeau voor het hele team!
7 December 2021
Ellen
Hengelo
Ben zeer tevreden over de service van Supreme. Ze denken goed mee over welk product het meest geschikt is en over de mogelijkheden voor verpakken en verzenden. Ik had een bestelling, die op verschillende data op meerdere locaties bezorgd moet worden. Ook daarin dacht Supreme goed mee en hebben ze alles snel en goed geregeld. Top!
25 November 2021
Femke
UTRECHT
Zoals afgesproken is is geleverd en op tijd, prima dus
22 November 2021
Rob
Lattrop
Goede begeleiding en snelle service.
11 October 2021
Sharon Vanderheyden
Kortrijk
We wilden onze collega's verrassen met een gepersonaliseerde lunchbox. Deze zijn erg mooi geworden.
28 September 2021
Nathalie
Hengelo
Bij Supréme wordt je altijd vriendelijk geholpen en wordt er met je meegedacht. Ze leveren goed werk en handelen snel.
7 September 2021
Manon Brummer
Hengelo
snel, betrokken en doen wat ze beloven !
18 August 2021
Sacha Ruland
MAASTRICHT
Snelle en correcte levering, prima.
18 August 2021
Marijke
Voorschoten
We wilden een mooi relatiegeschenk sturen naar onze relaties i.v.m. de respons op een klanttevredenheidsonderzoek. Maikel dacht goed met ons mee mee zodat we tenslotte tot het versturen van een Powerbank + Speaker Bamboo kwamen. Daar hebben we zeer enthousiaste reacties op mogen ontvangen.
13 August 2021
Erna Wolberink
Enschede
Het geleverde product is van goede kwaliteit en de levering was snel
7 August 2021
J.M.W. van de Ven
Waalre
Snel en gemakkelijk relatiegeschenken bedrukken, dat doet u bij Suprème Relatiegeschenken. In onze webshop vindt u de mooiste producten, die u bedrukt of onbedrukt kunt bestellen. In het menu heeft u een duidelijk overzicht van alle productgroepen, waarna u met behulp van onze handige filters snel uw keuze kunt maken.
Bestel uw favoriete product eenvoudig via onze bestel-tool. U ontvangt altijd eerst een digitale drukproef via de mail. Pas na uw akkoord starten wij de productie en leveren de producten snel bij u op kantoor, thuis of op een ander adres. Snel en gemakkelijk: bij Suprème!
Jan Tinbergenstraat 204
7559 ST Hengelo