Goede produkten

Fijne produkten, die goed werken. Vlotte leveringen

Goed geprijsd, vlotte service

Shop heeft alle Nikwax producten tegen een goed prijs. Service is vlot en communicatie goed.

Zeer goede en snelle levering van de bestelling.

Zeer goede en snelle levering van de bestelling.

Prompt geleverd!

Slecht verpakt

De verpakking is onvoldoende. Dop van de schoensmeer was eraf gegaan, waardoor alles onder de svhoensmeer zat. En de doos was ook kapot. Dhl neemt niet de moeite om aan te bellen. Maar legt de doos in de voortuin.

Snelle levering.

Correcte levering, echter zonder track en trace

Pakket werd correct geleverd, echter zonder track en trace, zodat ik mij door dit beoordelingsbericht realiseerde dat het het pakket was geleverd. Het bleek door DHL in de papiercontainer gegooid.

Behulpzaam en goed wasmiddel

Behulpzaam aan de telefoon met welk product ik moest hebben. Goed wasmiddel ook

Goed product, foutje bij bezorging

IK gebruik het product al jaren naar tevredenheid! Maar het is niet meer te verkrijgen in mijn woonplaats, dus online besteld: in plaats van de bestelde 3 flessen kreeg ik er 2. Echter het teveel betaalde bedrag werd binnen een paar dagen teruggestort. Een foutje kan gebeuren, de oplossing ervan is prima geregeld!

Great service

Fast shipping, no complications.

Goede producten, snel geleverd!

Milieuvriendelijk en niet op dieren getest. Goed werkende producten. Snel geleverd.

bijzonder fijn wasmiddel

Ik gebruik Nikwax om mijn zomer- en winterjassen te reinigen en waterafstotend te maken. Heel fijn middel. Echt weer waterafstotend!

Heel makkelijk te bestellen en heel snel geleverd en netjes verpakt.

De bestelling en de levering ging erg goed. Jammer dat ik geen Nederlands contact e mailadres kan vinden. Heb nog een paar vragen. Een Messenger bericht naar de VK gestuurd maar die si niet beantwoord helaas

Snelle levering van de juiste producten

Snelle levering van de juiste producten

Vlug besteld en razendsnel geleverd

Top webshop, makkelijk betalen en bestellen. Eens besteld volgt de levering zeer snel

Juiste producten, snel verzonden

Bestelling zonder poespas geplaatst en de volgende dag in huis. Prima prijs, goede producten. Houden zo!

Zeer goed!

Pakketje besteld. Was snel geleverd.

Alles wat ik bestelde was er bij .

Ik vindt de site niet duidelijk heb moeten zoeken om het juiste te vinden .

Snel en persoonlijk

Bedte Nikeax, Snelheid is prima. Ik heb gemist dat jullie een bezorgindicatie afgeven. Kan aan mij liggen, maar dat zou prettig zijn. Krantenpapier maken het persoonlijk, leuk. Wasnootjes een grappige verrassing, dank je wel! Nu nog kijken hoe het spul werkt ;-). Met vriendelijke groet, Harold

Goede prijs, snelle levering

Voor mij bekend product dus daar had ik al geen andere verwachtingen van. Verder alles OK. Ga ik vast nog een keer zo doen.

Prima service en fijne producten

De bestelling werd snel en adequaat afgehandeld, producten werden snel geleverd.

Wass goed

Het wassen van zomege fleken gaat goed.jasen die Wit zijn wat minder

Bestelling snel geleverd goed verpakt.

Prima webshop

Sikkelstraat 6