Snelle levering en top product

Simpel te bestellen, vlotte levering

We bestelden ons setje op zondag en het was woensdag in huis.

Heb pakket nog niet ontvangen

Heb mail gekregen over onvoldoende frankering, deze beschouwd als phising en verwijderd

Even wassen, even spoelen en mijn regenjas kan weer een jaar mee!

In de avond de wasmachine laten werken en de volgende dag een Waterdichte regenjas, als nieuw

Lange levertijd

Al wel een mail ontvangen om te beoordelen. Maar nog niet mijn bestelling ontvangen. Ook ontvang je geen track en trace dus ik heb ook geen idee wanneer ik het kan verwachten

Ze leveren wat ze beloven.

Vooral telefonisch zeer netjes behandelt. En vriendelijk te woord gestaan. Geen valse beloftes.

Zeeer goed

Bestelling geplaatst. Juiste product in nette verpakking geleverd.

Geweldig en snel in huis

Snel Duidelijk Efficient

Snelle levering, produkten geweldig

Goede en snelle levering

Besteld en snel binnen gekregen

Overzichtelijke website

Duidelijke beschrijving bij de producten met een overzichtelijke website

Prima product en snelle service.

Ik gebruik dit product al jaren voor mijn winterjassen en heb er goede ervaringen mee. Mijn jas is goed waterafstotend, bijna waterdicht te noemen na behandeling. Waar je wel op moet letten is dat als je jas nat is van regen, je niet aan de jas moet zitten. Anders gaat de waterafstotende laag er sneller af, en gaat hij sneller doorlekken.

goed en snel

er werd niet vermeld hoe lang levering zou duren maar 2 dagen later pakketje prima ontvangen. 2 producten besteld en dat was goed verpakt. Geen onnodig grote doos.

Duidelijke webiste. Vlot geleverd

Prima voor elkaar.

Ik bestel er niet meer

Bij de bestelling had ik een belangrijke opmerking geplaatst m.b.t. de levering. Hier wordt niet op gereageerd. Vervolgens heb ik een mail gestuurd, maar ook daarop kreeg ik geen reactie. De levering vindt alleen op werkdagen plaats, maar je hebt geen idee wanneer, want ook daarvan krijg je geen bericht. Gelukkig heb ik de goederen ontvangen, maar wel 2 dagen later dan ik ze nodig had. Voor mij geen bestelling meer bij Nikwax webshop, die dus ook niets met Nikwax te maken hebben, zoals je zou vermoeden.

Goede producten en service

Ik kreeg een keurig verzorgd pakje met twee testverpakkingen, een dag na het bestellen. Ik heb de producten meteen in gebruik genomen en ben er zeer tevreden over!

top

geholpen en snel verstuurd

netjes verpakt

Alles was netjes verpakt en zag er keurig uit. De site werkt makkelijk. De bezorging duurde alleen wel erg lang, heb ruim 1,5 week op mijn pakketje moeten wachten zonder berichtgeving.

TOP!

Overzichtelijk, snel en eenvoudig bestellen. Ook snel geleverd, geweldig.

overzichtelijk

makkelijk zoeken wat je nodig hebt

Alles was/is gewoon goed!

Goede prijs. Vlotte levering.

Snelle levering en de producten voldoen aan de gestelde verwachtingen

goede keuze

makkelijk te bestellen, ruime keuze, snelle levering

Sikkelstraat 6

3319 LJ Dordrecht