perfect

Telefonisch goed geholpen en de bestelling snel geleverd

Duidelijke website waar je eenvoudig en snel kan bestellen

Prettig

Nog niets ontvangen

Nog niets ontvangen

Super snelle levering

Leuk de kleine wasnoten erbij

Nog geen ervaring, net voor het eerst gebruikt. Water parelt wel van mijn winterjas, zal ongetwijfeld goed werken.

prima!

Goed digitaal bereikbaar en nieuwe afspraak de volgende dag op de voorgestelde tijd.

Beter dan verwacht!

Een overzichtelijke webshop, Snel verzonden en bij ontvangst nog wat testers meegekregen en een brochure met toepassingen. Helemaal blij mee.

Duidelijke webshop, snelle levering

Handig als de niet noodzakelijke winkels gesloten zijn

Goede en overzichtelijke webshop. Heel snel geleverd en goede informatie. Ook de bezorgdienst heel netjes. Zeker aan te bevelen omdat dit de eerste is die alles zo goed geregeld heeft.Top p

Snelle levering, goede service

Toen ik het bestelde had ontvangen bleek er wat verkeerd geleverd te zijn, op de bon stond wel het goede. Toen ik belde en het uitlegde werd er geen probleem van gemaakt en het goede gelijk op gestuurd zonder extra kosten. Wat een goede service!!

Makkelijk besteld. Snel geleverd

Was op zoek naar wat Nikwax producten. Snel gevonden via google bij de Nikwaxshop. Besteld en snel geleverd.

uitstekend

duidelijke informatie op de website. Snelle levering.

Goede produkt. Levering ok. Geen minpunten

keurige en snelle aflevering.

Nadat ik de artikelen besteld had kwamen ze keurig op tijd en netjes verpakt. Dank u wel!

Ontvangen wat ik besteld had en snel. Ik ben tevreden.

Ontvangen wat ik besteld had en snel. Ik ben tevreden. Ik zou een hogere score gegeven hebben als er ook een track & trace code werd toegestuurd.

Duidelijke webshop

Duidelijke webshop, eenvoudig maar toch wel compleet. Vlotte bestelling, vlotte levering.

Prima producten, bezorgservice kan beter

De producten zijn prima, voldoen aan de verwachting. Wat vervelend is, is dat ik niet kon terugvinden via welke bezorger dit geleverd zou worden, noch dat ik een track-and-trace code heb gekregen. Dit is voor de planning buitengewoon lastig. Als hier nog iets aan gedaan kan worden zou het helemaal super zijn.

Bis

Super fijne producten om alle jassen weer schoon en waterdicht te maken! Dit ga ik zeker vaker bestellen.

Super snelle service

twee dagen na bestelling was het product er. Ik had in het weekend besteld. Product doet ook wat het belooft.

compleet pakket aangekocht en de instructies zijn heel duidelijk

Na ontvangst van het combi-pakket meteen aan de slag gegaan en alles wijst zich vanzelf. Na het wassen en opnieuw impregneren worden zaterdag de kleding getest op hun nieuwe waterdichtheid!

Duidelijke website en snelle levering

Je kon duidelijk vinden welke producten Ik nodig had. Leuk dat je bij de zending nog een proefverpakking kreeg.

Duidelijke website snel geleverd concurrerende prijs

Zie titel

Sikkelstraat 6